Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Jaarimpressie 2021

Amstelring jaarimpressie 2021

Betekenisvol zijn en blijven

Amstelring biedt betekenisvolle zorg, ondersteuning en begeleiding, bij mensen thuis, in de wijk/buurt of in een van onze woonzorgcentra. Dat kunnen we alleen waarmaken als mensen graag bij ons werken. Een fijne werkomgeving, ontwikkelmogelijkheden en competenties kunnen inzetten zijn daarvoor belangrijke randvoorwaarden.

Een steeds krapper wordende arbeidsmarkt en een groeiend aantal kwetsbare ouderen stelt ons voor een grote uitdaging waarop we moeten anticiperen.

Samen zorgen

Met onze medewerkers, cliënten, bewoners en hun naasten, vrijwilligers, samenwerkingspartners, financiers en toezichthouders zetten we graag onze schouders onder deze uitdaging. Willen we betekenisvol blijven dan moeten we blijven ontwikkelen, anders kijken en anders doen. Dat gaat niet zonder schuring en wrijving en vraagt iets van ons allemaal. Want we zijn niet bezig met kleine stapjes, maar met impactvolle stappen. We geloven erin dat we dat met elkaar kunnen waarmaken. Nu en in de toekomst.

Jaarimpressie 2021

In de jaarimpressie 2021 kunt u lezen welke stappen we al gezet hebben en met welke ontwikkelingen we bezig zijn. We vinden het niet alleen belangrijk om u hierover te informeren, maar ook om u te betrekken. Samen is dan ook het thema van 2021.

Bekijk hier de jaarimpressie 2021.

In voorgaande jaren gaven we via een kwaliteitsvenster een impressie van onze activiteiten en ontwikkelingen. Bekijk hier de kwaliteitsvensters van 2020 en eerder.