Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Hoe bereid ik me voor op een sollicitatie bij Amstelring?

Bij welk bedrijf je ook solliciteert: het is slim om je altijd goed voor te bereiden. Dan maak je een goede eerste indruk en kun je ook echt laten zien wie je bent.

Verdiep je allereerst goed in de functie waarop je solliciteert, dat vind je in de vacaturetekst. Daarin staat ook in welk team je terechtkomt en wat je werkzaamheden inhouden. Bezoek dan op onze website de locatie waar je wilt komen werken. Lees de informatie over die locatie goed door. En kijk ook even op de Facebookpagina van de locatie (de meeste locaties hebben een eigen Facebookpagina).

Omdat je in dienst komt van Amstelring, is het slim om ook wat te lezen over Amstelring als werkgever

Ben je er klaar voor om te solliciteren? Dan hier nog een paar praktische sollicitatietips:

  • Geef in je sollicitatiebrief duidelijk aan waarom jij onze nieuwe collega wilt worden. Waarom ben jij geschikt voor de functie? Hoe wil jij de baan invullen? Wees niet te bescheiden en overtuig ons!
  • Zorg dat je CV de juiste persoonlijke gegevens (mobiel telefoonnummer en mailadres) bevat, zodat we je snel kunnen bereiken.
  • We vragen om een beschrijving van behaalde diploma’s + opleidingsinstituten + alle relevante stage-ervaring en werkervaring. Zet altijd de jaartallen erbij (van .... tot ....).
  • Kom je op gesprek? Wees jezelf bij een sollicitatiegesprek en stel ons vooral ook enkele vragen.

Veel succes met je sollicitatie!