Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Kijk hier voor de laatste informatie over het coronavirus.
Terug naar het nieuwsoverzicht

Feestelijke opening Huis van de Buurt Het Hoge Heem

17 oktober 2017
Groep mensen speelt Jeu de Boules in een park en zitten op bankjes
Het Hoge Heem gaat haar deuren nóg wijder openzetten. Woonzorgcentrum Het Hoge Heem in Uithoorn wordt een Huis van de Buurt: een gezellige plek waar (buurt)bewoners elkaar ontmoeten en mee kunnen doen aan activiteiten en uitjes.

Uitnodiging opening donderdag 12 oktober 2017

Op donderdag 12 oktober 2017 om 14.30 wordt Het Huis van de Buurt in Het Hoge Heem feestelijk geopend. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Kom alleen of neem gezellig iemand mee. Manager van Het Hoge Heem, Rita Braam verzorgt samen met wethouder Ria Zijlstra de officiële opening.

Huis van de Buurt in Uithoorn

Het Huis van de Buurt Het Hoge Heem is een plaats van ontmoeting en gezelligheid: de eenzaamheid voorbij. Buurtbewoners van harte welkom voor gezellige activiteiten in Het Hoge Heem Uithoorn.

Ontmoeten zonder moeten

Wilt u een keertje komen kijken? Of langskomen voor een gezellig kopje koffie? U bent als buurtbewoner elke week op de dinsdagochtend en donderdagmiddag welkom bij de inloop ‘Ontmoeten zonder moeten’. U maakt kennis met bewoners uit Het Hoge Heem en buurtbewoners. Ook kunt u bij de vrijwilligers terecht voor uw vragen over het aanbod van Het Hoge Heem. Natuurlijk kunt u hiervoor ook direct met ons contact opnemen.

Tijden ‘Ontmoeten zonder moeten’

  • Dinsdag van 09.00 - 12.00 uur
  • Donderdag van 14.00 - 17.00 uur
Delen op social media: