Corona: de laatste informatie

Een luisterend oor voor cliënten, familie, mantelzorgers en contactpersonen

Amstelring heeft een informatienummer in het leven geroepen voor familie en andere betrokkenen voor informatie. Ook voor als u behoefte heeft aan een luisterend oor.

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 07.30 tot 23.00 uur op nummer:

020 - 333 5 999 

Voor informatie over hoe het met uw familielid gaat, kunt u contact opnemen met de betreffende afdeling van de Amstelring-locatie.

Alle locaties gesloten voor bezoek

Zoals op donderdag 19 maart door minister De Jonge aangekondigd zijn landelijk alle verpleeg- en verzorgingshuizen en woonunits voor ouderen gesloten voor bezoek. Hoewel we de maatregel betreuren, geven we wel gehoor aan het beleid van de regering. Wij voelen dit als een heel zwaar besluit en begrijpen de gevolgen daarvan voor onze cliënten en hun familie. Maar de maatregel is ingesteld om onze kwetsbare cliënten nog beter te beschermen tegen het coronavirus. We voelen mee met de cliënten, hun geliefden en familie. Tot wanneer de locaties gesloten blijven voor bezoek is nog niet bekend.

Vragen van de media

We hebben helaas geen tijd meer om alle vragen en verzoeken uit de media te beantwoorden. In de communicatie ligt de focus primair op de communicatie met onze cliënten, hun familie en onze medewerkers. En met een, soms per uur, veranderende werkelijkheid moeten we daarvoor alle zeilen bijzetten. We realiseren ons dat dit een ongebruikelijke boodschap is richting de media, maar we zijn in een zeer ongebruikelijke werkelijkheid beland met z’n allen. Dank voor uw begrip. 

Algemene informatie coronavirus

Kijk op de website van het RIVM voor meer informatie en voor wat u zelf kunt doen om besmetting zoveel mogelijk te voorkomen. Op de website van de overheid vindt u de veelgestelde vragen over het coronavirus en de landelijke maatregelen.

Aan iedereen die wil helpen

DANK JE WEL!

De initiatieven van mensen en bedrijven om ons heen zijn even talrijk als hartverwarmend. Stuk voor stuk worden deze initiatieven bijzonder gewaardeerd. We zouden het liefst iedereen persoonlijk onze blijk van dank willen geven, maar al onze energie en tijd is alleen maar gericht op het organiseren en geven van zorg. Daarom langs deze weg: Dank je wel! Namens alle medewerkers van Amstelring.