Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Corona: de laatste informatie

Voldoende Persoonlijke beschermingsmiddelen

In de media hoort u veel over de persoonlijke beschermingsmiddelen en dit kan tot vragen en zorgen leiden. We kunnen u voor nu geruststellen. Er zijn op dit moment voldoende beschermingsmiddelen voor de medewerkers van Amstelring. We blijven er echter wel bewust en zorgvuldig mee omgaan met het oog op een eventuele schaarste in de toekomst. De beschermingsmiddelen worden gebruikt volgens de adviezen en richtlijnen van het RIVM en de GGD.

Alle locaties gesloten voor bezoek

19 maart
-

Zoals op donderdag 19 maart door minister De Jonge aangekondigd zijn landelijk alle verpleeg- en verzorgingshuizen en woonunits voor ouderen gesloten voor bezoek. Hoewel we de maatregel betreuren, geven we wel gehoor aan het beleid van de regering. Wij voelen dit als een heel zwaar besluit en begrijpen de gevolgen daarvan voor onze cliënten en hun familie. Maar de maatregel is ingesteld om onze kwetsbare cliënten nog beter te beschermen tegen het coronavirus. We voelen mee met de cliënten, hun geliefden en familie. Tot wanneer de locaties gesloten blijven voor bezoek is nog niet bekend.

Algemene informatie coronavirus

Kijk op de website van het RIVM voor meer informatie en voor wat u zelf kunt doen om besmetting zoveel mogelijk te voorkomen. Op de website van de overheid vindt u de veelgestelde vragen over het coronavirus en de landelijke maatregelen.

Aan iedereen die wil helpen

DANK JE WEL!

De initiatieven van mensen en bedrijven om ons heen zijn even talrijk als hartverwarmend. Stuk voor stuk worden deze initiatieven bijzonder gewaardeerd. We zouden het liefst iedereen persoonlijk onze blijk van dank willen geven, maar al onze energie en tijd is alleen maar gericht op het organiseren en geven van zorg. Daarom langs deze weg: Dank je wel! Namens alle medewerkers van Amstelring.