Corona: de laatste informatie

Heeft u vragen?

Bel  het informatienummer voor familie, mantelzorgers en contactpersonen:

020 - 333 5 999
7 dagen per week bereikbaar
van 7.30 tot 23.00 uur
 
Wij stellen op het prijs als dit nummer bereikbaar
is en blijft voor families en andere betrokkenen 
van onze cliënten. 

Alle locaties gesloten voor bezoek

Zoals op donderdag 19 maart door minister De Jonge aangekondigd zijn landelijk alle verpleeg- en verzorgingshuizen en woonunits voor ouderen gesloten voor bezoek. Hoewel we de maatregel betreuren, geven we wel gehoor aan het beleid van de regering. Wij voelen dit als een heel zwaar besluit en begrijpen de gevolgen daarvan voor onze cliënten en hun familie. Maar de maatregel is ingesteld om onze kwetsbare cliënten nog beter te beschermen tegen het coronavirus. We voelen mee met de cliënten, hun geliefden en familie. Tot wanneer de locaties gesloten blijven voor bezoek is nog niet bekend.

Aan iedereen die wil helpen

DANK JE WEL!

De initiatieven van mensen en bedrijven om ons heen zijn even talrijk als hartverwarmend. Stuk voor stuk worden deze initiatieven bijzonder gewaardeerd. We zouden het liefst iedereen persoonlijk onze blijk van dank willen geven, maar al onze energie en tijd is alleen maar gericht op het organiseren en geven van zorg. Daarom langs deze weg: Dank je wel! Namens alle medewerkers van Amstelring. 

Vragen van de media

We hebben helaas geen tijd meer om alle vragen en verzoeken uit de media te beantwoorden. In de communicatie ligt de focus primair op de communicatie met onze cliënten, hun familie en onze medewerkers. En met een, soms per uur, veranderende werkelijkheid moeten we daarvoor alle zeilen bijzetten. We realiseren ons dat dit een ongebruikelijke boodschap is richting de media, maar we zijn in een zeer ongebruikelijke werkelijkheid beland met z’n allen. Dank voor uw begrip. 

Algemene informatie coronavirus

Kijk op de website van het RIVM voor meer informatie en voor wat u zelf kunt doen om besmetting zoveel mogelijk te voorkomen. Op de website van de overheid vindt u de veelgestelde vragen over het coronavirus en de landelijke maatregelen.