Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Binnen Amstelring sta je nooit stil

Een hecht team van vrouwelijke en mannelijke collega's in de zorgsector
Wil je een cursus of interne opleiding volgen? Of wil je doorgroeien naar een andere functie? Amstelring helpt graag bij het vervullen van jouw wensen en ambities!

Doorleren naar een andere functie

Eenmaal werkzaam bij Amstelring, is er een mogelijkheid om door te leren- en te groeien naar een andere functie. Dit gaat in overleg met de locatie waarvoor je werkt. De samenwerking verloopt met de ROC’s en Hbo-instellingen. Amstelring vergoedt de volledige studiekosten inclusief boeken en 50% van je schooltijd.

Denk bijvoorbeeld aan een opleiding tot:

Staat de gewenste studie er niet bij? Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden. Er is een hoop mogelijk!

Cursus of opleiding

Wetenschap en techniek hollen voort, ook in de zorg. Jaarlijks word je bij ons bijgeschoold om je kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Denk aan het leren werken met een elektronisch cliëntdossier en domotica. Wil je beter worden in coaching of wil je leren hoe je contact onderhoudt met familie? Dit is mogelijk binnen Amstelring.

Specialiseren

Misschien wil je je specialiseren in het werken met een specifieke doelgroep. Denk aan mensen met Alzheimer of Huntington. Of aan cliënten die bij ons revalideren nadat ze door een CVA (hersenbloeding) getroffen zijn. Hoe meer je weet van de cliënt, hoe beter je hen kunt helpen.

Wil je een stage lopen of de opleiding tot Verzorgende IG volgen? Bekijk de mogelijkheden!