Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Terug naar het nieuwsoverzicht

Behandelaanbod Amstelring beschikbaar via ZorgDomein

22 november 2022
Afbeelding van Behandelaanbod Amstelring beschikbaar via ZorgDomein
Met ingang van dinsdag 22 november heeft Amstelring ZorgDomein in gebruik genomen als verwijsapplicatie voor het eerstelijns behandelaanbod. Dit betekent dat verwijzers vanaf deze datum makkelijk en veilig cliënten kunnen aanmelden voor eerstelijns advies en behandeling.

Amstelring werkt aan de ontwikkeling en professionalisering van het eerstelijns behandelaanbod. Daar hoort bij dat verwijzers eenvoudig, snel en veilig cliënten kunnen aanmelden bij Amstelring. Vandaar dat Amstelring ZorgDomein in gebruik heeft genomen als digitaal verwijsplatform.

Behandelaanbod

Op dit moment is het eerstelijns behandelaanbod van de vakgroepen Diëtetiek, Logopedie en Ergotherapie te vinden in ZorgDomein. Later dit jaar volgt ook de vakgroep Fysiotherapie en het Regionaal Expertisecentrum Huntington. Begin 2023 wordt tevens het behandelaanbod van de specialisten ouderengeneeskunde, de psychologen en de muziektherapeuten beschikbaar gemaakt via ZorgDomein. Voor de specialist ouderengeneeskunde in Amsterdam kunt u verwijzen via het Netwerk Ouderengeneeskunde Amsterdam (NOA).

Meer informatie over het eerstelijns behandelaanbod van Amstelring is te vinden op de website.

Hoe werkt het?

Verwijzers kunnen het behandelaanbod van Amstelring vinden via de voor hen gebruikelijke weg in ZorgDomein. Hier is te vinden welke zorg wordt aangeboden, hoe en waar deze wordt geleverd en welke informatie er wordt gevraagd vanuit de verwijzer. Verwijzingen komen binnen bij het Centraal Behandel Secretariaat (CBS) van Amstelring. Het CBS verwerkt de aanmeldingen en neemt contact op met de cliënt.

Vragen?

Zowel verwijzers als cliënten en hun familie kunnen voor vragen terecht bij het CBS:

  • Bel 088-9720234 (op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur)
  • Of mail naar ons centraal behandelsecretariaat: cbs@amstelring.nl

 

Delen op social media: