Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:
Terug naar het nieuwsoverzicht

Amstelring verduurzaamt!

4 juli 2024
Dame in groene outfit met twee oranje bloemen
Het eerste duurzaamheidsevenement bij Amstelring is een feit. Zo’n 70 collega’s waren samen op onze prachtige Amstelring locatie Vreugdehof om kennis te delen en op te doen, vragen te stellen en te praten over het belang van duurzaamheid in de ouderenzorg en binnen Amstelring. De kick-off bijeenkomst bestond uit een gevarieerd programma met presentaties, een informatiemarkt en de uitwisseling van kennis en ervaringen door collega’s. Duurzaam voor elkaar is hiermee van start!

‘Het is fantastisch om te zien dat zoveel Amstelringcollega’s al bezig zijn met duurzaamheid op het werk. Zo zijn in verpleeghuis De Venser de plastic medicijnbekers al vervangen door een roestvrijstalen versie. En zijn collega’s in Zorgherberg Oostpoort een initiatief gestart om medicijnafval tegen te gaan’, aldus @Joep de Hoog, projectleider duurzaamheid. 

‘Duurzaamheid betekent ook dat we goed voor onze medewerkers moeten zorgen. Denk aan vitaliteit, diversiteit & inclusie en duurzame inzetbaarheid. Want alleen dan kunnen we goede zorg bieden en de kwaliteit van leven van onze cliënten en bewoners ook in de toekomst garanderen’, vult Margot Wevers, manager mens&organisatie aan. 

Het event werd omlijst door bijdragen van de Stichting Klimaatgesprekken, Green Business Club Zuidas en Deloitte, onder leiding van dagvoorzitter Sophie-Anne Onland.

Delen op social media: