Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:
Terug naar het nieuwsoverzicht

2023: het jaar van samen doen!

17 juni 2024
Afbeelding van 2023: het jaar van samen doen!
Met trots presenteren we onze jaarimpressie 2023. We hebben veel gedaan en daar vertellen we graag over.

2023 is het jaar waarin we onze digitale en technologische expertise hebben benut om zowel onze cliënten als medewerkers optimaal te ondersteunen, zelfredzaamheid van cliënten te stimuleren en hun kwaliteit van leven te verhogen. 

Dit jaar openden we letterlijk en figuurlijk de deuren binnen onze locaties, wat spannend en inspirerend was voor zowel medewerkers als cliënten en naasten.

We lanceerden een nieuwe arbeidsmarktcampagne, waarin de levenslust van ouderen centraal staat. Naast werving heeft vooral personeelsbehoud en -ontwikkeling onze aandacht. Met de vernieuwde Amstelring Academie en met diverse sociale activiteiten, zoals een groot zomerfeest, een volleybaltoernooi, en ontroerende theatervoorstellingen gaven we daar met elkaar invulling aan. 

Samen met cliënten, naasten, vrijwilligers en partners in zorg en welzijn, werkten we aan het Integraal Zorg Akkoord (IZA). En ook met het huisvestigingsvraagstuk zijn we druk, onder andere met de ontwikkeling van de nieuwe woon-zorgconcepten Holmkwartier en vanIJburg. 

Al onze activiteiten zijn gericht op het toekomstbestendig houden van toegankelijke en betaalbare zorg voor iedereen. En dat vraagt om een weerbare en flexibele organisatie met dito medewerkers. En om tijd en vertrouwen van onze stakeholders én van de samenleving.

Wij geloven in een toekomst waarin de zorg voor ouderen een maatschappelijk gedragen verantwoordelijkheid is, waarin mensen zelf zo autonoom mogelijk kunnen functioneren en waarin de professionals van Amstelring een belangrijke rol blijven vervullen.

Samen doen is wat ons betreft samen sterker. Ook in 2024.

Delen op social media: