Wij gebruiken cookies en scripts om onze website te verbeteren. Meer informatie over het privacy- & cookiebeleid van Amstelring

Diensten aan huis

Wilt u langer zelfstandig thuis wonen of heeft u weinig tijd? Of het nu gaat om maaltijden aan huis of personenalarmering, wij nemen u graag praktische zaken uit handen. Bent u lid? Dan krijgt u korting!

Alle Diensten

Cursussen

Ons gevarieerde cursusaanbod van zwangerschapscursus tot EHBO-cursussen en autotrainingen verzorgd door de ANWB biedt voor elk wat wils. Bent u lid? Dan krijgt u korting!

Alle Cursussen

Extra Aanbod

Speciaal voor u geselecteerde aanbiedingen zoals voordelige dagtochten, theatervoorstellingen of korting op uw zorgverzekering. Voordelig en makkelijk. Bent u lid? Dan krijgt u nog meer korting!

Alle Extra Aanbod

Dagtocht Elburg

Ga met ons mee voor een bezoek aan het historische vissersplaatsje Elburg en een wandeling op het nabijgelegen landgoed Zwaluwenburg met de A. Vogeltuinen. Dat wordt gegarandeerd genieten van een dag vol cultuur en natuur!

Lees meer

De nieuwe Plus is uit!

Hele behandeling, half geld met Voetreflextherapie. Meld u snel aan, want vol is vol! Bak het recept van Robèrt van Beckhoven, jurylid van Heel Holland Bakt. Win gratis kaartjes voor de dagtocht Elburg met de prijspuzzel en ga met 20% korting naar Herman van Veen in Carré. 

Kijk hier voor Plus 3 2017

Blog Ledenservice

Op welke temperatuur wast u uw wasgoed?

Op hoeveel graden moet u wassen?

Blog Ouder & Kind

De meeste heel jonge slachtoffers verdrinken niet in de zee of het zwembad, maar gewoon thuis, in bad, in de vijver of zelfs in een emmer.

Verdrinking onderschat gevaar bij kleine kinderen