Pedicure aan huis

Vrouw met professioneel medisch pedicure toestel behandelt voet van vrouw zittend in fauteuil thuis
  • Behandeling bij u thuis
  • Ook bij diabetes of reuma
  • Met ledenkorting
Heeft u last van pijnlijke voeten, bijvoorbeeld door eelt of vervelende likdoorns? Laat uzelf nu thuis verwennen met een professionele pedicurebehandeling. Voor vermindering van voetklachten, ook bij diabetes en reuma. Een echte weldaad voor uw voeten!

Waarom de Pedicure aan huis?

  • Behandeling bij u thuis wanneer het u uitkomt
  • Vermindering van voetklachten
  • Ook voor medische voetverzorging bij diabetes en reuma
‘Zo heerlijk, ik kan nu weer mijn gewone schoenen aan.’

Klachten voorkomen

Bij het ouder worden ontstaan er vaak klachten aan voeten. Wie zich regelmatig door een pedicure laat behandelen, zorgt ervoor dat de klachten niet uit de hand lopen. Bent u slecht ter been, dan komt de pedicure van Mobella met haar spullen bij u aan huis.

Medische voetverzorging bij diabetes of reuma

De Pedicure aan huis is gespecialiseerd in medische voetverzorging bij diabetes of reuma. De kosten bij deze behandeling worden soms door de zorgverzekering vergoed. Vraag vooraf bij de verzekering na of u voor vergoeding in aanmerking komt.

Aanvragen Pedicure aan huis

Heeft u interesse? Vul dan het formulier in. De pedicure van Mobella belt u binnen 2 werkdagen terug. Bespreek samen uw wensen en maak als u dat wilt een afspraak.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00

Kosten

Prijzen:

  Normale prijs: Ledenprijs:
Basisbehandeling: € 33,45 € 30,10
Reuma- en diabetesbehandeling: € 36,60 € 33,-

 

Basisbehandeling: 45 minuten met het verzorgen van teennagels, verwijderen van eelt en likdoorns en insmeren van de voeten.

Reuma- en diabetesbehandeling: De gespecialiseerde pedicures hebben een speciale aantekening voor professionele voetverzorging bij cliënten die diabetes, reuma of vaatstoornissen hebben.

Lid worden

Voor € 22,- per jaar ontvangt u kortingen op het gehele aanbod van Amstelring Ledenservice. Profiteer direct en meld u vandaag nog eenvoudig aan als lid.

Bijzonderheden
  • Het doen van een aanvraag verplicht u nog tot niets. Als u het formulier op deze website invult belt de dienstverlener u binnen 2 werkdagen terug voor meer informatie. Bespreek samen uw wensen en maak als u dat wilt direct een afspraak.
  • De Pedicure aan huis van Mobella is door Amstelring Ledenservice beoordeeld en goedgekeurd. Dit betekent dat de dienst voldoet aan de hoge eisen die we stellen op het gebied van betrouwbaarheid, kwaliteit en prijs.
  • Bent u toch niet tevreden of heeft u een vraag over het aanbod van Ledenservice? Neem dan contact op met ons. Bel: (020) 333 51 00 of stuur een mail.