Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Amstelring Ledenservice is er voor u!

Kunt u wel wat hulp praktische hulp thuis gebruiken? Omdat u wat op leeftijd bent of juist omdat u een druk gezin heeft? Of wilt u korting op uw zorgverzekering? Het aanbod van Amstelring Ledenservice is er voor iedereen: van jonge gezinnen tot actieve senioren én iedereen die aanvullende hulp nodig heeft.

Wat houdt het aanbod van Amstelring Ledenservice in?

Komt u niet zo eenvoudig de deur uit? Een druk gezinsleven, veel overwerk? Maak het u gemakkelijk met onze praktische diensten aan huis. De kapper, pedicure of maaltijdservice zijn een paar voorbeelden van onze vele gemaksdiensten aan huis. Dit aanbod is erop gericht uw zelfstandigheid zo lang mogelijk te kunnen behouden. Op die manier houdt u tijd en energie over.

Daarnaast bieden wij gezonde en leuke cursussen aan. Deze cursussen zijn gericht op gezond-zijn en gezond-blijven. Ook kunt u gebruik maken van zwangerschapscursussen en cursussen voor jonge ouders.

Verder kunt u als lid gebruik maken van allerlei speciaal voor u geselecteerde producten en aanbiedingen zoals korting bij diverse theaters en collectiviteitskorting bij de zorgverzekeraars VGZ, Zilveren Kruis Achmea en Zorg en Zekerheid.

Kijk hier voor ons totale aanbod.

Cliënten in woonzorgcentra

Cliënten in woonzorgcentra kunnen gewoon blijven profiteren van onze gemaksdiensten. Zo komen bijvoorbeeld de audicien, kapper, opticien, pedicure of schoonheidsspecialiste ook bij u in de zorginstelling. En vindt u het lastig om uw belastingaangifte zelf te doen? Voor onze dienst Belastingaangifte aan huis is het dagelijks werk. Voor u een hele zorg minder.

Amstelring Plus

Ieder jaar verbeteren wij ons aanbod en breiden het uit. Wij houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 4 x per jaar sturen wij al onze leden het ledenmagazine Amstelring Plus, waarin u de laatste nieuwtjes en het actuele aanbod kunt lezen.

De Amstelring Plus 4 Bewaarspecial 2018/2019, met daarin ons totale aanbod dat tot eind 2019 geldig is, kunt u aanvragen via ledenservice@amstelring.nl onder vermelding van: Toezending bewaarspecial Amstelring Plus.

Wilt u lid worden?

Heeft u interesse in het lidmaatschap? Lees dan hier meer informatie over het lidmaatschap, of meld u meteen aan als lid!