Verhuisservice

Afbeelding van Verhuisservice
  • Erkend verhuisbedrijf
  • In- en uitpakken ook mogelijk
  • 12,5 % ledenkorting
Gaat u binnenkort verhuizen en zoekt u hulp hierbij? Laat uw verhuizing geheel of gedeeltelijk verzorgen door de ervaren en erkende verhuizers van de Verhuisservice van verhuisbedrijf Saan. Een hele zorg minder!

Ook mogelijk bij de Verhuisservice:

  • inpakken en (de)montage
  • speciale aandacht voor kostbare of kwetsbare meubels en antieke voorwerpen
  • tijdelijke opslag van meubels
'Geduldige en vriendelijke verhuizers. De verhuizing liep helemaal op rolletjes.'

 

Erkende verhuizers helpen u graag

Wilt u alles van de verhuizing uit handen geven, van in- en uitpakken tot montage? U kunt de hele verhuizing laten verzorgen door erkende verhuizers. Pakt u liever zelf in en uit, en wilt u alleen laten bezorgen? Ook dat is mogelijk. De Verhuisservice bekijkt samen met u hoe zij u het beste van dienst kunnen zijn.

Specialistische verhuizingen

De Verhuisservice verzorgt ook specialistische verhuizingen, bijvoorbeeld voor het verhuizen van vleugels, piano’s, schilderijen of een waterbed. Vraag hiervoor naar onze speciale tarieven.

Aanvragen Verhuisservice

Heeft u interesse? Vul dan het formulier in. Verhuisbedrijf Saan belt u binnen 2 werkdagen terug. Bespreek samen uw wensen en maak als u dat wilt een afspraak.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00

Kosten

Prijs zonder ledenvoordeel:


Prijsindicatie:

Middelgrote verhuizing:        ca. € 1.500,-
Inpakken: ca. € 400,-

De exacte prijs is afhankelijk van uw opdracht.

Specialistische werkzaamheden: € 45,- per uur

Ledenvoordeel:

12,5% korting

Specialistische werkzaamheden: € 38,- per uur

Lid worden

Voor € 19,50 per jaar ontvangt u kortingen op het gehele aanbod van Amstelring Ledenservice. Profiteer direct en meld u vandaag nog eenvoudig aan als lid.

Bijzonderheden
  • Het doen van een aanvraag verplicht u nog tot niets. Als u het formulier op deze website invult belt de dienstverlener u binnen 2 werkdagen terug voor meer informatie. Bespreek samen uw wensen en maak als u dat wilt een afspraak.
  • Verhuisbedrijf Saan is door Amstelring Ledenservice beoordeeld en goedgekeurd. Dit betekent dat de dienst voldoet aan de hoge eisen die we stellen op het gebied van betrouwbaarheid, kwaliteit en prijs.
  • Bent u toch niet tevreden of heeft u een vraag over het aanbod van Ledenservice? Neem dan contact op met ons. Bel: (020) 333 51 00 of stuur een mail.