Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Verhuisservice

Man staat voor een vrachtwagen van R.A. van Rooyen Top movers
  • Erkend verhuisbedrijf
  • In- en uitpakken ook mogelijk
  • 12,5 % ledenkorting
Gaat u binnenkort verhuizen en zoekt u hulp hierbij? Laat uw verhuizing geheel of gedeeltelijk verzorgen door de ervaren en erkende verhuizer P.A. van Rooyen Top Movers. De verhuizing is verzekerd via het garantiecertificaat van erkende verhuizers. Een hele zorg minder!

Ook mogelijk bij de Verhuisservice:

  • inpakken en (de)montage
  • speciale aandacht voor kostbare of kwetsbare meubels en antieke voorwerpen
  • tijdelijke opslag van meubels
'Geduldige en vriendelijke verhuizers. De verhuizing liep helemaal op rolletjes.'

 

Erkende verhuizers helpen u graag

Wilt u alles van de verhuizing uit handen geven, van in- en uitpakken tot montage? U kunt de hele verhuizing laten verzorgen door de erkende verhuizers. Pakt u liever zelf in en uit, en wilt u alleen laten bezorgen? Ook dat is mogelijk. De Verhuisservice kijkt samen met u hoe zij u het beste van dienst kunnen zijn.

Hoe werkt het?

Persoonlijke aandacht en Handyman

De Verhuisservice biedt maatwerk en persoonlijke aandacht zodat u ervan verzekerd bent dat uw dierbare bezittingen goed worden behandeld. Dozen inpakken, het verpakken van kwetsbare meubels en kunst? Geen probleem. Bovendien assisteert de Handy Man met het monteren en demonteren van meubels. Indien gewenst kan de inboedel ook tijdelijk opgeslagen worden.

Specialistische verhuizingen

De Verhuisservice verzorgt ook specialistische verhuizingen, bijvoorbeeld voor het verhuizen van vleugels, piano’s, schilderijen of een waterbed. Vraag hiervoor naar onze speciale tarieven.

Aanvragen Verhuisservice

Heeft u interesse? Vul dan het formulier in. Verhuisbedrijf P.A. van Rooyen belt u binnen 2 werkdagen terug. Bespreek samen uw wensen en maak als u dat wilt een afspraak.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00