Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Thuis fit blijven

Samen sporten is heel gezellig. Toch kun je thuis zelf ook in actie komen.

30 maart 2020

Verlies buikvet

Met de GRATIS app ‘Buikspieroefeningen voor thuis’ heb je je eigen persoonlijke trainer altijd bij de hand.

Je vindt er oefeningen voor beginners, gemiddeld niveau en gevorderden. Met elk niveau heb je een maand aan oefeningen beschikbaar. Elke work-out duurt ongeveer 10 minuten. Er staan bewegende animaties bij elke oefening. Besteed slechts enkele minuten per dag, zodat je je lichaam versterkt en weer in vorm krijgt.

Linda.’s Fit Challenge

Met Linda.’s Fit challenge kun je 1 maand gratis sporten en je ontvangt ook nog eens gratis recepten om je weerstand op peil te houden. Je kunt Fit worden met Mark Tuitert, je spieren opbouwen met Radmilo Soda (van het programma ‘Obese’), een circuittraining volgen met Carlos Lens en nog veel meer. Er zijn 11 online programma’s met honderden workouts. Waarvoor je kiest, is afhankelijk van je doel.

Kijk op www.fitchannel.com/fitchallenge voor meer informatie.

‘Als ik het kan, kun jij het ook’

Drie jaar geleden had Joan MacDonald (nu 73) fors overgewicht, gebruikte ze medicijnen voor hoge bloeddruk en zure reflux, had ze oedeem in haar enkels, last van artritis en moeite met het op en neer lopen van trappen. Haar dochter Michelle was op de rand van tranen en zei dat als Joan niet zou veranderen ze waarschijnlijk nog meer medicatie nodig had.

Joan gooide het roer om. Haar dochter bood Joan de kans om online mee te doen met een groep andere vrouwen die allemaal bezig waren hun gewoontes te veranderen en zo goed mogelijk voor zichzelf te zorgen.

Kijk op Facebook, Instagram op ‘Train with Joan’ of op Joan's website: www.trainwithjoanofficial.com

Heel Nederland Thuis in Beweging

Om heel Nederland thuis in beweging te krijgen werpt Olga Commandeur zich op als nationale personal trainer. Op verschillende platforms waaronder MAX Vandaag biedt zij dagelijks oefeningen aan, op basis van uitzendingen van Nederland in Beweging, die samen een weekschema vormen.

Kijk op: www.maxvandaag.nl/programmas/tv/nederland-in-beweging