Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Automakelaar aan huis

Automonteur repareert een auto die op hydraulische hef lift staat
  • Bemiddeling bij verkoop en aankoop van uw auto
  • Betrouwbaarheid en persoonlijke service
  • U heeft er zelf geen omkijken naar
Wilt u uw auto verkopen? Of bent u op zoek naar een andere auto, maar heeft u geen idee waar te beginnen? Met onafhankelijke, professionele en betrouwbare hulp staat u sterk met uw onderhandelingen en koopt of verkoopt u uw auto met zekerheid. Tom Wesselingh van Automakelaar aan huis kan u hierbij helpen. Samen met u gaat hij aan de slag om de beste oplossing te vinden. U betaalt altijd pas achteraf en alleen bij succesvol resultaat. U heeft er zelf geen omkijken naar!

Waarom de Automakelaar aan huis?

  • geen omkijken naar de verkoop van uw auto
  • een betrouwbare auto kopen voor een eerlijke prijs
  • aankoopkeuring bij elke gebruikte auto
  • persoonlijke service, zekerheid en financieel voordeel
  • pas achteraf betalen bij succesvol resultaat
‘Tom is vriendelijk, professioneel en neemt de tijd voor je. Heel fijn!

 

Het verkopen van uw auto

Wilt u uw auto verkopen? De automakelaar aan huis biedt u de oplossing en verkoopt uw auto voor een eerlijke verkoopprijs. U hoeft zelf helemaal niets te doen, en kunt tijdens de verkoop van uw auto de auto gewoon blijven gebruiken. Doordat de automakelaar werkt met een vast bemiddelingstarief weet u vooraf wat uw kosten zijn, en wat uw voordeel is. Ook krijgt u vooraf een overzicht van de verwachte verkoopprijs van uw auto. Verkopen levert meer op dan inruilen.

Hulp met zoeken naar een auto

Bij het kopen van een auto komt veel kijken. Betaalt u niet teveel? Als de auto 2e hands is, heeft hij wellicht schade gehad? Is het bedrijf waar dat de auto verkoopt betrouwbaar? De automakelaar gaat samen met u op zoek naar de juiste auto. Het auto aanbod is erg groot. Door zijn kennis in de autobranche kan de automakelaar u een goed overzicht geven van de mogelijkheden en onderhandelt voor u een scherpe prijs. Zo heeft u gemak, persoonlijke service, zekerheid en financieel voordeel bij het aankopen van een 2dehands auto of van een nieuwe auto.

No cure, No pay

Wat gebeurt er als u de automakelaar ingeschakeld, en toch onverwachts besluit de auto niet te willen verkopen of kopen? Tom Wesselingh werkt met een 'no cure no pay' beleid: wanneer er geen oplossing geboden is, betaalt u niets.

Aanvragen Automakelaar aan huis

Heeft u interesse? Vul dan het formulier in. De automakelaar belt u binnen 2 werkdagen terug. Bespreek samen uw wensen en maakt als u dat wilt een afspraak.

Wilt u eerst meer weten? Bel dan: (020) 333 51 00