Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Matrasreiniging aan huis

Oude kalende man in close up en op achtergrond man die met machine een matras reinigt
  • Uw matras thuis laten reinigen
  • Verlichting van klachten
  • Binnen 30 minuten klaar
Een schoon matras is belangrijk voor uw gezondheid. Laat nu uw matras professioneel intern reinigen met de Matrasreiniging aan huis van Sleep Clean. Huismijt, bacteriën en schimmels. In nog geen half uur is uw matras weer als nieuw. U slaapt weer fris en gezond èn verlicht klachten als jeuk, niezen en een verstopte neus.

Waarom uw matras intern laten reinigen?

  • geen last meer van huisstofmijt en andere ongedierte
  • verlichting van klachten aan huid en luchtwegen
  • binnen 30 minuten een schoon matras
  • uw matras is direct weer te gebruiken
'Nooit geweten dat mijn matras zo vies was. Het lijkt nu weer als nieuw!'

 

Een echt schoon matras

Hoe gaat het in zijn werk?  Uw matras wordt schoongemaakt met een speciaal apparaat. Dit zonder het gebruik van water of chemicaliën. Vervolgens wordt het matras nabehandeld met een spray voor de anti-allergische en anti-bacteriële reiniging . U slaapt weer op een schoon matras en geniet van een frisse en gezonde nachtrust!

Nieuw: Nu ook vlekverwijdering

Ook vlekverwijdering is nu mogelijk. Na deze behandeling ziet uw matras er weer vlekvrij en als nieuw uit. Als u kiest voor de Vlekverwijdering, is de interne matrasreiniging daarbij inbegrepen.

Testreiniging

Eerst zien, dan geloven? Sleep Clean komt graag bij u langs voor een gratis testreiniging. U ziet met eigen ogen het resultaat van de reiniging. U bepaalt op dat moment of u het gehele matras laat schoonmaken.

Aanvragen matrasreiniging

Heeft u interesse? Vul dan het formulier in. De matrasreiniger van Sleep Clean belt u binnen 2 werkdagen terug. Bespreek samen uw wensen en maak als u dat wilt een afspraak.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00