Matrasreiniging aan huis

Oude kalende man in close up en op achtergrond man die met machine een matras reinigt
  • Uw matras thuis laten reinigen
  • Verlichting van klachten
  • Binnen 30 minuten klaar
Een schoon matras is belangrijk voor uw gezondheid. Laat nu uw matras professioneel intern reinigen met de Matrasreiniging aan huis van Sleep Clean. Huismijt, bacteriën en schimmels. In nog geen half uur is uw matras weer als nieuw. U slaapt weer fris en gezond èn verlicht klachten als jeuk, niezen en een verstopte neus.

Waarom uw matras intern laten reinigen?

  • geen last meer van huisstofmijt en andere ongedierte
  • verlichting van klachten aan huid en luchtwegen
  • binnen 30 minuten een schoon matras
  • uw matras is direct weer te gebruiken
'Nooit geweten dat mijn matras zo vies was. Het lijkt nu weer als nieuw!'

 

Een echt schoon matras

Hoe gaat het in zijn werk?  Uw matras wordt schoongemaakt met een speciaal apparaat. Dit zonder het gebruik van water of chemicaliën. Vervolgens wordt het matras nabehandeld met een spray voor de anti-allergische en anti-bacteriële reiniging . U slaapt weer op een schoon matras en geniet van een frisse en gezonde nachtrust!

Nieuw: Nu ook vlekverwijdering

Ook vlekverwijdering is nu mogelijk. Na deze behandeling ziet uw matras er weer vlekvrij en als nieuw uit. Als u kiest voor de Vlekverwijdering, is de interne matrasreiniging daarbij inbegrepen.

Testreiniging

Eerst zien, dan geloven? Sleep Clean komt graag bij u langs voor een gratis testreiniging. U ziet met eigen ogen het resultaat van de reiniging. U bepaalt op dat moment of u het gehele matras laat schoonmaken.

Aanvragen matrasreiniging

Heeft u interesse? Vul dan het formulier in. De matrasreiniger van Sleep Clean belt u binnen 2 werkdagen terug. Bespreek samen uw wensen en maak als u dat wilt een afspraak.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00

Kosten

Na een gratis testreiniging start de matrasreiniger desgewenst met de volledige interne matrasbehandeling zonder het gebruik van water of chemicaliën.

Prijzen interne Matrasreiniging:

  Normale prijs: Ledenprijs:
Kindermatras € 30,- € 24,-
Eenpersoonsmatras € 37,50 € 30,-
Tweepersoonsmatras € 62,50 € 50,-
Topdekmatras € 52,50 € 42,-


Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht.

Extra ledenvoordeel:
bij het reinigen van het matras gratis reiniging van het hoofdkussen.

Vlekverwijdering incl. interne matrasreiniging:

Na deze behandeling ziet uw matras er weer vlekvrij en als nieuw uit. Als u kiest voor de Vlekverwijdering, is de interne matrasreiniging daarbij inbegrepen.

  Normale prijs: Ledenprijs:
Eenpersoonsmatras € 95,- € 85,50
Topdek matras (1pers.) € 90,- € 81,-
Tweepersoonsmatras € 180,- € 162,-
Topdek matras (2pers.) € 170,- € 153,-

 

Lid worden

Voor € 22,- per jaar ontvangt u kortingen op het gehele aanbod van Amstelring Ledenservice. Profiteer direct en meld u vandaag nog eenvoudig aan als lid.

 

Bijzonderheden
  • Het doen van een aanvraag verplicht u nog tot niets. Als u het formulier op deze website invult belt de matrasreiniger van Sleep Clean u binnen 2 werkdagen terug voor meer informatie. Bespreek samen uw wensen en maak als u dat wilt direct een afspraak.
  • Matrasreiniging aan huis van Sleep Clean is door Amstelring Ledenservice beoordeeld en goedgekeurd. Dit betekent dat de dienst voldoet aan de hoge eisen die we stellen op het gebied van betrouwbaarheid, kwaliteit en prijs.
  • Bent u toch niet tevreden of heeft u een vraag over het aanbod van Ledenservice? Neem dan contact op met ons. Bel: (020) 333 51 00 of stuur een mail.