Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Kijk hier voor de laatste informatie over het coronavirus.

Amstelring Ledendeals

Afbeelding van Amstelring Ledendeals
Speciaal voor u geselecteerd met kortingen oplopend tot 70%.

NIEUW in het aanbod van Amstelring Ledenservice: de Amstelring Ledendeals. Deze ledendeals bieden aan alle leden extra ledenvoordeel! Je vindt de beste aanbiedingen speciaal voor jou geselecteerd met kortingen oplopend tot 70%. Je krijgt deze ledenvoordelen gratis bovenop je bestaande lidmaatschap.

Ontdek aantrekkelijke aanbiedingen voor thuis, zoals e-books, bordspellen, films en series, puzzelboekjes, online fitness en nog veel meer andere keuzes. Of ga gezellig op pad naar een van de vele pretparken, dierentuinen, theaters, restaurants of wellnesscentra. Ook thema's van een actieve levensstijl, gezonde voeding, lekker sporten en ontspanning behoren tot het aanbod. Teveel op te noemen!

Hoe werkt het?
Om gebruik te kunnen maken van de Amstelring Ledendeals dient u eerst een account aan te maken bij het voordeelplatform Amstelring Ledendeals. Dit account maakt u aan met behulp van een persoonlijke toegangscode.

Ik heb nog geen toegangscode
Heeft u nog geen toegangscode? Dan klikt u op 'Toegangscode aanvragen'. Een van onze medewerkers stuurt uw persoonlijke toegangscode per e-mail naar u toe.

Account aanmaken
Als u in het bezit bent van de toegangscode, klikt u op 'Naar de Amstelring Ledendeals'. Hier vindt u een overzicht van alle ledenaanbiedingen. Klik vervolgens op 'Verzilver uw code' en maak een account aan. Na het ontvangen van de bevestigingsmail, kunt u direct gebruik maken van de Amstelring Ledendeals!