Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Amstelring Ledendeals

Afbeelding van Amstelring Ledendeals
  • exclusief voor leden
  • kortingen en gratis deals
  • voor thuis of buiten de deur
NIEUW in het aanbod van Amstelring Ledenservice: de Amstelring Ledendeals. Deze ledendeals bieden aan alle leden extra ledenvoordeel! U vindt de beste aanbiedingen speciaal voor u geselecteerd met kortingen oplopend tot 70%. U krijgt deze ledenvoordelen gratis bovenop uw bestaande lidmaatschap.

Ontdek aantrekkelijke aanbiedingen voor thuis, zoals e-books, bordspellen, films en series, puzzelboekjes, online fitness en nog veel meer andere keuzes. Of ga gezellig op pad naar een van de vele pretparken, dierentuinen, theaters, restaurants of wellnesscentra. Ook thema's van een actieve levensstijl, gezonde voeding, lekker sporten en ontspanning behoren tot het aanbod. Teveel om op te noemen!

Een greep uit het aanbod:

Madame Tussauds 20% ledenkorting

Bezoek het beroemde Madame Tussauds in Amsterdam en ontmoet uw favoriete sterren. Dit is uw kans voor een  selfie met onze koning en koningin. Laat u inspireren door wereldleiders en bekende artiesten of ga op de foto met sporthelden als Sven Kramer en Johan Cruijff...  Bestel uw tickets in de Amstelring Ledendeals voordeelshop.

Geldig t/m 1 december 2022, te verzilveren t/m 31 maart 2023

Omniversum 30% ledenkorting

Omniversum is een bijzonder filmtheater in Den Haag, uniek in de Benelux. Door het enorme koepelscherm dat als een bol om je heen loopt, waant u zich in een andere wereld. De programmering biedt spectaculaire documentaire films waarin mens, natuur, cultuur, avontuur en wetenschap centraal staan. Reis naar de mooiste plekken op aarde en ontmoet bijzondere dieren. Een unieke kijkervaring! Bestel uw tickets in de Amstelring Ledendeals voordeelshop.

Geldig t/m 1 december 2022, te verzilveren t/m 30 juni 2023

Hoe werkt het?

Ik heb nog geen toegangscode
Heeft u nog geen toegangscode? Dan klikt u op 'Toegangscode aanvragen'. Een van onze medewerkers stuurt uw persoonlijke toegangscode per e-mail naar u toe.

Account aanmaken
Als u in het bezit bent van de toegangscode, klikt u op 'Naar Amstelring Ledendeals Voordeelshop'. Hier vindt u een overzicht van alle ledenaanbiedingen. Klik vervolgens op 'Verzilver uw code' en maak een account aan. Na het ontvangen van de bevestigingsmail, kunt u direct gebruik maken van de Amstelring Ledendeals!

Amstelring Ledendeals is onderdeel van een pilot van twee jaar.

Lid worden van Amstelring Ledenservice

Wilt u gebruik maken van de Amstelring Ledendeals, maar bent u nog geen lid van Amstelring Ledenservice? Wordt dan lid! U kunt met het hele gezin lid gebruik maken van alle voordelen die het lidmaatschap u biedt. Meer weten? Klik dan hiernaast op 'Informatie lidmaatschap'.