Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Amstelring Ledendeals

Afbeelding van Amstelring Ledendeals
  • exclusief voor leden
  • kortingen en gratis deals
  • voor thuis of buiten de deur
NIEUW in het aanbod van Amstelring Ledenservice: de Amstelring Ledendeals. Deze ledendeals bieden aan alle leden extra ledenvoordeel! U vindt de beste aanbiedingen speciaal voor u geselecteerd met kortingen oplopend tot 70%. U krijgt deze ledenvoordelen gratis bovenop uw bestaande lidmaatschap.

Ontdek aantrekkelijke aanbiedingen voor thuis, zoals e-books, bordspellen, films en series, puzzelboekjes, online fitness en nog veel meer andere keuzes. Of ga gezellig op pad naar een van de vele pretparken, dierentuinen, theaters, restaurants of wellnesscentra. Ook thema's van een actieve levensstijl, gezonde voeding, lekker sporten en ontspanning behoren tot het aanbod. Teveel om op te noemen!

Een greep uit het aanbod:

Rondvaart in Delft

Verken samen het schilderachtige Delft vanaf het water langs de historische grachtengordel. Tijdens de ontspannen rondvaart van drie kwartier, hoort u alles over de geschiedenis van de stad van Johannes Vermeer, Willem van Oranje en Delfts Blauw aardewerk.

Als lid betaalt u via de Amstelring Ledendeals in plaats van € 21,- slechts € 14,- voor 2 personen!

Voor alle informatie kijkt u in de Amstelring Ledendeals Voordeelshop

De actie is geldig gedurende heel 2023, te verzilveren t/m 1 juni 2025.

Dolfinarium

Bent u klaar voor een spetterend dagje uit? Ontdek de wondere waterwereld van dichtbij in Dolfinarium Harderwijk! U kunt in acht verschillende voorstellingen de dieren van dichtbij beleven, en van alles leren over zeedieren en de gevaren van plasticsoep in de oceaan. Ook is er gelegenheid om zelf of met de kinderen van de waterglijbanen van Waterpret te roetsjen of in één van de vier speeltuinen te spelen. Als lid koopt u via de Amstelring Ledendeals voor € 18,- een e-ticket!

Voor alle informatie kijkt u in de Amstelring Ledendeals Voordeelshop.

De actie is geldig t/m 31 mei 2023, te verzilveren t/m 29 oktober 2023.

Nextory 2 maanden gratis

Probeer Nextory nu 60 dagen helemaal gratis en krijg onbeperkt toegang tot meer dan 350.000 luisterboeken en e-books! Heerlijk voor op vakantie, in de auto, tijdens het sporten of voor het slapengaan. Een spannende thriller, een feel-good boek of de nieuwste bestseller? Op Nextory staan altijd en overal de allerbeste verhalen binnen handbereik. U kunt zoveel boeken luisteren en lezen als u wilt. Let op: Na de proefperiode dient u het abonnement zelf stop te zetten.

Voor alle informatie kijkt u in de Amstelring Ledendeals Voordeelshop.

Actie geldig gedurende heel 2023.

Hoe werkt het?

Ik heb nog geen toegangscode
Heeft u nog geen toegangscode? Dan klikt u op 'Toegangscode aanvragen'. Een van onze medewerkers stuurt uw persoonlijke toegangscode per e-mail naar u toe.

Account aanmaken
Als u in het bezit bent van de toegangscode, klikt u op 'Naar Amstelring Ledendeals Voordeelshop'. Hier vindt u een overzicht van alle ledenaanbiedingen. Klik vervolgens op 'Verzilver uw code' en maak een account aan. Na het ontvangen van de bevestigingsmail, kunt u direct gebruik maken van de Amstelring Ledendeals!

Amstelring Ledendeals is onderdeel van een pilot van twee jaar.

Lid worden van Amstelring Ledenservice

Wilt u gebruik maken van de Amstelring Ledendeals, maar bent u nog geen lid van Amstelring Ledenservice? Wordt dan lid! U kunt met het hele gezin lid gebruik maken van alle voordelen die het lidmaatschap u biedt. Meer weten? Klik dan hiernaast op 'Informatie lidmaatschap'.