Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Kijk hier voor de laatste informatie over het coronavirus.

Amstelring Ledendeals

Afbeelding van Amstelring Ledendeals
NIEUW in het aanbod van Amstelring Ledenservice: de Amstelring Ledendeals. Deze ledendeals bieden aan alle leden extra ledenvoordeel! U vindt de beste aanbiedingen speciaal voor u geselecteerd met kortingen oplopend tot 70%. U krijgt deze ledenvoordelen gratis bovenop uw bestaande lidmaatschap.

Ontdek aantrekkelijke aanbiedingen voor thuis, zoals e-books, bordspellen, films en series, puzzelboekjes, online fitness en nog veel meer andere keuzes. Of ga gezellig op pad naar een van de vele pretparken, dierentuinen, theaters, restaurants of wellnesscentra. Ook thema's van een actieve levensstijl, gezonde voeding, lekker sporten en ontspanning behoren tot het aanbod. Teveel om op te noemen!

Een greep uit de vele Amstelring Ledendeals:

Hoe werkt het?
Om gebruik te kunnen maken van de Amstelring Ledendeals dient u eerst een account aan te maken bij het voordeelplatform Amstelring Ledendeals. Dit account maakt u aan met behulp van een persoonlijke toegangscode.

Ik heb nog geen toegangscode
Heeft u nog geen toegangscode? Dan klikt u op 'Toegangscode aanvragen'. Een van onze medewerkers stuurt uw persoonlijke toegangscode per e-mail naar u toe.

Account aanmaken
Als u in het bezit bent van de toegangscode, klikt u op 'Naar de Amstelring Ledendeals'. Hier vindt u een overzicht van alle ledenaanbiedingen. Klik vervolgens op 'Verzilver uw code' en maak een account aan. Na het ontvangen van de bevestigingsmail, kunt u direct gebruik maken van de Amstelring Ledendeals!

Speciale aanbiedingen:

NL ZIET 2 maanden GRATIS
Mis niets van de Nederlandse televisie: Met NLZIET kijkt u online televisie waar en wanneer het u uitkomt. Kijk op uw tablet, smartphone, laptop of op het grote scherm via bijvoorbeeld Chromecast of  Apple TV. Met deze aanbieding kunt u maar liefst 2 maanden gratis NLZiet kijken. Heeft u al eerder een proefabonnement of een huidig abonnement bij NLZIET gehad? Dan kijkt u één maand gratis!

 

Hello Fresh exclusief €55,- korting
Zin in een box met verse ingrediënten en makkelijke recepten veilig bij u thuisbezorgd? Ontdek het gemak en de flexibiliteit van HelloFresh. Kies elke week uit 20 recepten.

 

 

Proef de smaak van échte boerenkaas: 39% korting
Wilt u een lekker stuk boerenkaas direct van de boerderij, door de brievenbus bij u op de mat? Dat kan bij de firma kaas, elke week weer. Lekker makkelijk voor u en u steunt de boer.

 

Bovenstaande  ledendeals zijn geldig tot en met 30 november 2021.

Amstelring Ledendeals is onderdeel van een pilot van twee jaar.

Lid worden van Amstelring Ledenservice

Wilt u gebruik maken van de Amstelring Ledendeals, maar bent u nog geen lid van Amstelring Ledenservice? Voor 22 euro per jaar kunt u met het hele gezin lid gebruik maken van alle voordelen die het lidmaatschap u biedt. Meer weten? Klik dan hiernaast op 'Informatie lidmaatschap'.