Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Kijk hier voor de laatste informatie over het coronavirus.

Amstelring Ledendeals

Afbeelding van Amstelring Ledendeals
NIEUW in het aanbod van Amstelring Ledenservice: de Amstelring Ledendeals. Deze ledendeals bieden aan alle leden extra ledenvoordeel! U vindt de beste aanbiedingen speciaal voor u geselecteerd met kortingen oplopend tot 70%. U krijgt deze ledenvoordelen gratis bovenop uw bestaande lidmaatschap.

Ontdek aantrekkelijke aanbiedingen voor thuis, zoals e-books, bordspellen, films en series, puzzelboekjes, online fitness en nog veel meer andere keuzes. Of ga gezellig op pad naar een van de vele pretparken, dierentuinen, theaters, restaurants of wellnesscentra. Ook thema's van een actieve levensstijl, gezonde voeding, lekker sporten en ontspanning behoren tot het aanbod. Teveel om op te noemen!

Speciale aanbiedingen:

Amsterdam Light Festival 10 jaar! - 25% ledenkorting

Tijdens deze editie blikt de organisatie terug op tien jaar lichtkunst en keren de meest bijzondere, inspirerende en populaire werken van de voorgaande jaren terug. In totaal zal er een twintigtal lichtkunstwerken  langs de route worden geplaatst.

 Geldig van 2 december 2021 t/m 23 januari 2022.

Wijnproeverij aan huis - 50% ledenkorting

Een wijnadviseur komt met 10 topwijnen bij u thuis en geeft uitleg over mogelijke wijn en spijscombinaties, achtergrond en herkomst van de wijnen. Maak kennis met nieuwe, authentieke smaken! 

Prijs: 4 personen €25,-, 6 personen €32,50, 8 personen €35,-.

Geldig t/m 31 maart 2022.

Hoe werkt het?
Om gebruik te kunnen maken van de Amstelring Ledendeals dient u eerst een account aan te maken bij het voordeelplatform Amstelring Ledendeals. Dit account maakt u aan met behulp van een persoonlijke toegangscode.

Ik heb nog geen toegangscode
Heeft u nog geen toegangscode? Dan klikt u op 'Toegangscode aanvragen'. Een van onze medewerkers stuurt uw persoonlijke toegangscode per e-mail naar u toe.

Account aanmaken
Als u in het bezit bent van de toegangscode, klikt u op 'Naar de Amstelring Ledendeals'. Hier vindt u een overzicht van alle ledenaanbiedingen. Klik vervolgens op 'Verzilver uw code' en maak een account aan. Na het ontvangen van de bevestigingsmail, kunt u direct gebruik maken van de Amstelring Ledendeals!

Een greep uit de vele Amstelring Ledendeals:

Amstelring Ledendeals is onderdeel van een pilot van twee jaar.

Lid worden van Amstelring Ledenservice

Wilt u gebruik maken van de Amstelring Ledendeals, maar bent u nog geen lid van Amstelring Ledenservice? Voor 22 euro per jaar kunt u met het hele gezin lid gebruik maken van alle voordelen die het lidmaatschap u biedt. Meer weten? Klik dan hiernaast op 'Informatie lidmaatschap'.