Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Amstelring Ledendeals

Afbeelding van Amstelring Ledendeals
  • exclusief voor leden
  • kortingen en gratis deals
  • voor thuis of buiten de deur
EXTRA in het aanbod van Amstelring Ledenservice: de Amstelring Ledendeals. Deze ledendeals bieden aan alle leden extra ledenvoordeel! U vindt de beste aanbiedingen speciaal voor u geselecteerd met kortingen oplopend tot 70%. U krijgt deze ledenvoordelen gratis bovenop uw bestaande lidmaatschap.

Ontdek aantrekkelijke aanbiedingen voor thuis, zoals e-books, bordspellen, films en series, puzzelboekjes, online fitness en nog veel meer andere keuzes. Of ga gezellig op pad naar een van de vele pretparken, dierentuinen, theaters, restaurants of wellnesscentra. Ook thema's van een actieve levensstijl, gezonde voeding, lekker sporten en ontspanning behoren tot het aanbod. Teveel om op te noemen!

Een greep uit het aanbod:

Squla

Deze keer een leerzame en superleuke Ledendeal van Squla. Uw kind of kleinkind oefent op een speelse manier met alle schoolvakken en actuele thema’s! Altijd op eigen tempo en niveau, waar en wanneer uw (klein)kind maar wil. Alle lesstof is verpakt in leuke spelletjes en voor elk kind is er de juiste uitdaging.

Bestel 3 maanden toegang tot Squla met 53% korting voor slechts € 25,- in de Amstelring Ledendeals Voordeelshop.

Luchtvaart-Themapark Aviodrome

Kom deze voorjaarsvakantie naar het Aviodrome in Lelystad en leer alles over vliegen! Ontdek meer dan 100 vliegtuigen, haal uw Aviodrome-vliegbrevet en ervaar luchtvaart in het 4D-filmtheater. Een bezoek staat garant voor vele uren binnen- en buitenplezier voor jong en oud.

Bestel uw ticket met maar liefst 25% korting voor € 14,30 per persoon in de Amstelring Ledendeals Voordeelshop.

Zeehondensafari Oosterschelde

Wie wil dat nu niet... oog in oog met een zeehond in zijn natuurlijke omgeving? Ga op Zeehondensafari en vaar tijdens een boeiende tocht van bijna 3 uur over het Nationaal Park Oosterschelde naar de ’zeehondenzandbank’. Grote kans dat u op de terugweg ook nog bruinvissen spot! Vanaf 2 maart vaart de eerste safariboot uit. Bestel uw ticket met maar liefst 36% korting voor € 17,60 per persoon.

Voor alle informatie kijkt u in de Amstelring Ledendeals Voordeelshop.

Hoe werkt het?

Ik heb nog geen toegangscode
Heeft u nog geen toegangscode? Dan klikt u op 'Toegangscode aanvragen'. Een van onze medewerkers stuurt uw persoonlijke toegangscode per e-mail naar u toe.

Account aanmaken
Als u in het bezit bent van de toegangscode, klikt u op 'Naar Amstelring Ledendeals Voordeelshop'. Hier vindt u een overzicht van alle ledenaanbiedingen. Klik vervolgens op 'Verzilver uw code' en maak een account aan. Na het ontvangen van de bevestigingsmail, kunt u direct gebruik maken van de Amstelring Ledendeals!

Lid worden van Amstelring Ledenservice

Wilt u gebruik maken van de Amstelring Ledendeals, maar bent u nog geen lid van Amstelring Ledenservice? Word dan lid! U kunt met het hele gezin lid gebruik maken van alle voordelen die het lidmaatschap u biedt. Meer weten? Klik dan hiernaast op 'Informatie lidmaatschap'.