Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Zorg en Zekerheid Zorgverzekering

Afbeelding van Zorg en Zekerheid Zorgverzekering
  • Ledenkorting op uw aanvullende zorgverzekering
  • Exclusief voor leden
  • Bespaar op uw zorgkosten
Haal meer uit uw zorgverzekering! Als lid van Amstelring Ledenservice ontvangt u collectiviteitskorting. Ook uw gezinsleden, mits op hetzelfde adres wonend als u, profiteren mee van de korting. Nieuw in 2024: vergoeding van uw lidmaatschap 2024 ter waarde van € 24,- , via de collectieve aanvullende verzekering AV-Plus van Amstelring Ledenservice.

Uw voordelen bij Zorg en Zekerheid in 2024

Zorg en Zekerheid is een zorgverzekeraar die dingen anders doet. Die dicht bij u en uw buurt staat. Waarbij iedereen welkom is en de zorg gewoon goed verzekerd is.

  • Nieuw in 2024: vergoeding van lidmaatschap Amstelring Ledenservice 2024 ter waarde van € 24,- bij de AV-Plus (u dient verzekerd zijn via de Amstelring Ledenservice collectiviteit. Vergoeding geschiedt op aanvraag);
  • 10% introductiekorting voor nieuwe klanten van Zorg en Zekerheid op de AV-Plus;
  • AV-Plus: speciaal voor 60+;
  • Gratis 1 x per 2 jaar GeZZondcheck (ter waarde van % 77,25) voor aanvullend verzekerden, met uitzondering van AV-GeZZin Compact en AV-Gemak (Regio);
  • Tot wel 7% korting op uw aanvullende verzekering;
  • In veel aanvullende verzekeringen een vergoeding voor preventieve cursussen via Amstelring Ledenservice;
  • iedereen is welkom: geen medische selecties voor aanvullende verzekeringen en lopende behandelingen neemt Zorg en Zekerheid over.

Klik hier voor meer informatie over de Amstelring Ledenservice GeZZondcheck.

Gebruikmaken van de ledenkorting?

Bent u lid en wilt u gebruikmaken van de ledenkorting? Bel ons: 020 - 333 5100. Wij kijken na of u lid bent, en geven u het Amstelring Ledenservice collectiviteitsnummer. Dit nummer geeft u aan Zorg en Zekerheid, waarna u de ledenkorting krijgt op uw polis.

Let op: Het is bij een zorgverzekering mogelijk gebruik te maken van één collectiviteit. Als u al gebruik maakt van de collectieve korting via bijvoorbeeld uw werkgever, dan is het niet mogelijk daarnaast nogmaals korting te krijgen via Amstelring Ledenservice. Omgekeerd is ook het geval: als iemand gebruik maakt van de collectiviteit van Amstelring Ledenservice, dan kan men daarnaast niet nogmaals een collectieve korting via een andere aanbieder ontvangen.

Vergoeding van uw lidmaatschap

Bij de aanvullende verzekering AV-Plus kunt u in 2024 uw contributie voor het lidmaatschap van Amstelring Ledenservice vergoed krijgen ter waarde van €24,-. U dient daarvoor verzekerd zijn via de Amstelring Ledenservice collectiviteit. Vergoeding geschiedt op aanvraag. Bel ons of stuur een mail, dan sturen wij uw factuur voor het lidmaatschap 2024 naar u toe. Vervolgens dient u deze op de gebruikelijke wijze in bij Zorg en Zekerheid voor vergoeding. 

Meer informatie?

Ga naar de speciale ledenpagina van Zorg en Zekerheid of bel: 071 - 5 825 550.

Nog geen lid?

Bent u nog geen lid, maar wilt u wel gebruik maken van de ledenkorting? Meld u dan aan als lid via de knop 'Word lid'.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00 of mail naar ledenservice@amstelring.nl .