Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Zorg en Zekerheid Zorgverzekering

Afbeelding van Zorg en Zekerheid Zorgverzekering
Haal meer uit uw zorgverzekering! Als lid van Amstelring Ledenservice ontvangt u collectiviteitskorting. U krijgt 7% korting op een van de 7 aanvullende verzekeringen, waaronder de AV-Plus met aantrekkelijke voordelen. Ook uw gezinsleden, mits op hetzelfde adres wonend als u, profiteren mee van de korting.

Uw voordelen bij Zorg en Zekerheid in 2023

Zorg en Zekerheid is een zorgverzekeraar die dingen anders doet. Die dicht bij u en uw buurt staat. Waarbij iedereen welkom is en de zorg gewoon goed verzekerd is.

 • Geen aparte tandartsverzekering nodig. Uniek: tandartsvergoeding delen met uw partner
 • AV-Plus: speciaal voor 60+ met onder andere:  
  - 25 behandelingen fysiotherapie
  - € 500 vergoeding voor tandheelkunde
  - € 100 vergoeding voor brillen en lenzen
  - € 150 (75%) voor preventieve cursussen, zoals Hardlopen en Sportief Wandelen of Mantelzorg
 • Tot 7% korting op aanvullende verzekeringen van de Zorg Zeker en de Zorg Vrij Polis
 • GeZZondcheck 1x per twee kalenderjaren vergoed voor aanvullend verzekerden (m.u.v. AV-GeZZin Compact, AV-Gemak  en AV-Gemak Regio)
 • Succesvolle wachtlijstbemiddeling: Staat u op een wachtlijst voor ziekenhuiszorg, wijkverpleging of GGZ? Dankzij het team Zorgadvies en Bemiddeling wordt de wachttijd per verzekerde gemiddeld met twee maanden verkort
 • In veel aanvullende verzekeringen een vergoeding voor preventieve cursussen via Amstelring
 • Mantelzorg: Zorg en Zekerheid vindt het belangrijk dat ook mantelzorgers zelf de juiste zorg krijgen. Daarom bieden ze ruime vergoedingen in hun aanvullende verzekeringen voor vervangende mantelzorg, de mantelzorgmakelaar en mantelzorgcursussen om te leren
  omgaan met uw rol als mantelzorger.

Klik hier voor meer informatie over de Amstelring Ledenservice GeZZondcheck.

Uitgebreid aanbod aanvullende verzekeringen

Zorg en Zekerheid heeft een zeer uitgebreid aanbod van aanvullende verzekeringen. Er is altijd een verzekering die past bij uw wensen en situatie. De collectiviteitskorting geldt op de aanvullende verzekeringen bij de Zorg Zeker Polis en de Zorg Vrij Polis. 

Meer informatie?

Ga naar zorgenzekerheid.nl/ledenserviceorganisaties of bel: 071 - 582 55 50.

Gebruikmaken van de ledenkorting?

Bent u lid en wilt u gebruikmaken van ledenkorting? Bel ons: 020 - 333 5100. Wij kijken na of u lid bent, en geven u het Amstelring Ledenservice collectiviteitsnummer. Dit nummer geeft u aan Zorg en Zekerheid, waarna u de ledenkorting krijgt op uw polis.

Let op: Het is bij een zorgverzekering mogelijk gebruik te maken van één collectiviteit. Als u al gebruik maakt van de collectieve korting via bijvoorbeeld uw werkgever, dan is het niet mogelijk daarnaast nogmaals korting te krijgen via Amstelring Ledenservice. Omgekeerd is ook het geval: als iemand gebruik maakt van de collectiviteit van Amstelring Ledenservice, dan kan men daarnaast niet nogmaals een collectieve korting via een andere aanbieder ontvangen. 

Nog geen lid?

Bent u nog geen lid, maar wilt u wel gebruik maken van de ledenkorting? Meld u dan aan als lid via de knop 'Word lid'.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00