Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Kapper aan huis

Kapster droogt het haar van vrouw met föhn en borstel
  • Afspraak bij u thuis
  • Voordelige tarieven
  • Ook in de avond
Vindt u het weer tijd voor een nieuwe look, knipbeurt of andere haarkleur? Misschien bent u niet mobiel genoeg om naar een kapsalon te gaan? De ervaren thuiskappers komen graag bij u langs!

Voordelen van Kapper aan huis

  • afspraak thuis wanneer het u uitkomt, ook in de avond
  • professionele en ervaren kappers
  • voor knippen, wassen, permanenten en haarkleuren
  • gezinsvoordeel
'Ik vind het altijd gezellig als ze komt. Ze weet precies wat er moet gebeuren.'

 

Thuiskapper voor het hele gezin

Ook uw kinderen laten knippen? Dat kan! De professionele kappers zijn ervaren met stoere of leuke kapsels voor kinderen. Bovendien profiteert u van gezinsvoordeel als u meerdere personen tegelijkertijd laat knippen.

NIEUW: Green kapper

Nieuw bij de Kapper aan huis: de Green kapper aan huis in Amstelveen en Amsterdam. De Green kappers werken milieubewust en gebruiken uitsluitend ECO vriendelijke producten op basis van natuurlijke ingrediënten. Zij vervoeren zich zo veel mogelijk elektrisch of op de fiets, waardoor u nooit te maken heeft met parkeerkosten. Ook niet in het centrum. Kortom, de kwaliteit van de kapsalon maar dan eco en makkelijk bij u thuis of op kantoor. De Green kapper hanteert aangepaste tarieven, vraag hiernaar bij de Kapper aan huis.

Ledenvoordeel Green kapper bij u thuis: 10% korting

Aanvragen Kapper aan huis

Heeft u interesse? Meld u dan nu aan. De kapper aan huis van Mobella belt u binnen 2 werkdagen terug. Bespreek samen uw wensen en maak als u dat wilt direct een afspraak.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00