Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Kapper aan huis

Kapster droogt het haar van vrouw met föhn en borstel
  • Afspraak bij u thuis
  • Voordelige tarieven
  • Ook in de avond
Vindt u het weer tijd voor een nieuwe look, knipbeurt of andere haarkleur? Misschien bent u niet mobiel genoeg om naar een kapsalon te gaan? De ervaren thuiskappers van Mobella komen graag bij u langs!

Voordelen van Kapper aan huis

  • afspraak thuis wanneer het u uitkomt, ook in de avond
  • professionele en ervaren kappers
  • voor knippen, wassen, permanenten en haarkleuren
  • gezinsvoordeel
'Ik vind het altijd gezellig als ze komt. Ze weet precies wat er moet gebeuren.'

 

Thuiskapper voor het hele gezin

Ook uw kinderen laten knippen? Dat kan! De professionele kappers zijn ervaren met stoere of leuke kapsels voor kinderen. Bovendien profiteert u van gezinsvoordeel als u meerdere personen tegelijkertijd laat knippen.

NIEUW: Barbier bij u thuis

De Kapper aan huis heeft nu voor heren: Barbier bij u thuis. De Barbier is geschikt voor jong en oud. Hip en trendy, traditioneel en klassiek! Hij komt gewoon bij u thuis of op kantoor, maar ook bij uw vader in het verzorgingshuis die graag zoals vroeger geschoren wil worden. De Barbiers zijn gediplomeerd en hebben allemaal minimaal vier jaar kapsalon ervaring. U krijgt de kwaliteit van de barbershop, maar dan in het comfort van uw eigen woning of kantoor. En op een dag en tijd dat u het beste schikt.

Ledenvoordeel Barbier bij u thuis: 10% korting

Aanvragen Kapper aan huis

Heeft u interesse? Meld u dan nu aan. De kapper aan huis van Mobella belt u binnen 2 werkdagen terug. Bespreek samen uw wensen en maak als u dat wilt direct een afspraak.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00