Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Kluisverhuur voor uw waardevolle bezittingen

Het zal je maar overkomen. Een inbraak, tijdens de vakantie of gewoon als je even van huis bent. Sieraden, erfstukken, kostbaarheden die niet alleen maar van financiële waarde zijn maar juist van onschatbare emotionele waarde zijn. Het thuis bewaren van deze kostbaarheden neemt een risico met zich mee. Niet alleen door inbraak maar ook door het risico op brand. Vroeger kon je een kluis huren bij de bank om waardevolle spullen te bewaren, maar hoe werkt dat tegenwoordig?

Alle banken zijn gestopt

Alle Nederlandse banken zijn gestopt met het aanbieden van bankkluisjes. Door de digitalisering zijn de bankfilialen in de loop der jaren erg veranderd. Alles van waarde is van de bankfilialen verdwenen. Zelfs voor het opnemen van geld kun je niet altijd meer bij een bank terecht. Moderne bankfilialen hebben tegenwoordig dan ook geen kluis meer, waardoor het product “kluisverhuur” niet meer wordt aangeboden.

Een bankkluis huren nog wel mogelijk

Gelukkig is het tegenwoordig nog wel mogelijk een bankkluis te huren. De zwaarbeveiligde kluizen van de bank zijn overgenomen en verrijkt met de meest vooraanstaande technologie op het gebied van beveiliging. Daarnaast zorgen de stalen deuren en betonnen muren van een halve meter dik dat alle spullen veilig staan. Een bankkluis is veel veiliger dan het in huis bewaren van spullen. Een sokkenla of onder het matras zijn populaire bewaarplekken maar ook riskant omdat deze bekend zijn bij inbrekers. Zelfs een verankerde thuiskluis wordt vaak meegenomen tijdens een vakantie.

De Nederlandse Kluis

Bij de Nederlandse Kluis begrijpen ze hoe belangrijk het is om je waardevolle spullen veilig en discreet op te slaan. De Nederlandse kluis is de grootste onafhankelijke kluisaanbieder met 40 vestigingen door heel Nederland.

  • Het hoogste beveiligingsniveau van Nederland
  • Betrouwbare medewerkers: al ons personeel wordt uitgebreid gescreend
  • Verschillende formaten beschikbaar vanaf € 9,95 per maand
  • Ruim 62.000 klanten gingen u voor!

Kluisverhuur

Kijk voor meer informatie of het maken van een afspraak bij Kluisverhuur.