Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Saar aan Huis

Twee oudere vrouwen in keuken met witte blouses
  • ondersteuning in uw dagelijkse activiteiten
  • gezelligheid en gezelschap
  • plezierig ouder worden in uw vertrouwde leefomgeving
Wilt u aangenaam blijven wonen en leven in uw eigen vertrouwde omgeving? Dan biedt Saar aan Huis uitkomst. Saar aan Huis is gespecialiseerd in particuliere ouderenzorg bij u thuis. Saar aan Huis neemt niet het roer over maar biedt de oplossing om zelf zo lang mogelijk de regie over uw eigen leven te blijven houden.

Waarom Saar aan Huis?

  • Gespecialiseerd in de zorg voor ouderen
  • Ondersteuning in de huishouding of verzorging
  • Ontlasten van de mantelzorgers
‘Saar aan huis geeft mijn moeder heel veel plezier en gezelligheid.’

 

Hoe werkt het?

Tijdens een persoonlijk gesprek wordt in kaart gebracht aan welke ondersteuning u behoefte heeft. Iemand met puur lichamelijke klachten zal andere zorg nodig hebben dan iemand die kampt met Alzheimer of dementie. Rekening houdend met uw wensen, interesses en activiteiten worden er “Saars” , oftewel hulpen, aan u voorgesteld. Samen maakt u afspraken over de dienstverlening op vastgestelde dagen en tijden. Het uitgangspunt is dat u thuis geholpen wordt door dezelfde vertrouwde Saar(s).

Wat kan ik verwachten?

De Saars helpen bij lichte huishoudelijke taken zoals het doen van boodschappen, het draaien van een wasje of het voorbereiden van een maaltijd. Maar ook het houden van gezelschap, het doen van een spelletje, het samen lezen van de krant maakt deel uit van de dienstverlening. Saar aan Huis neemt niet het roer over maar biedt de oplossing om zelf zo lang mogelijk de regie over uw eigen leven te blijven houden.

Aanvragen Saar aan Huis

Heeft u interesse? Vul dan het formulier in. Een medewerker van Saar aan Huis belt u binnen 2 werkdagen terug. Bespreek samen uw wensen en maak als u dat wilt een afspraak.

Wilt u eerst meer weten? Bel dan: (020) 333 51 00