Personenalarmering

Oude man met alarm halsketting zit in rode fauteuil en kijkt lachend naar vrouw
  • Een veilig gevoel
  • 24 uurs bereikbaarheid
  • Makkelijk om hulp vragen
Woont u zelfstandig en voelt u zich soms onzeker in huis? Met de Personenalarmering van ATA vraagt u in noodsituaties makkelijk om hulp, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Met één druk op de knop heeft u contact met deskundige hulp, bijvoorbeeld na een een val. Voor een veilig gevoel thuis.

Waarom persoonsalarmering

  • met 1 druk op de knop hulp
  • 24 uurs bereikbaarheid, 7 dagen per week
  • een veilig gevoel
'Met de knop binnen handbereik voel ik me een stuk veiliger'

 

Alarmknop binnen handbereik

De alarmknop draagt u altijd om uw nek of pols. Hiermee kunt u 24 uur per dag contact krijgen met de meldkamer. De meldkamer schakelt vervolgens de juiste hulp in als dat nodig is. Dat kan iemand zijn uit uw naaste omgeving, zoals uw zoon, dochter, buurman of buurvrouw. Maar ook bijvoorbeeld de ambulance. De medewerker van de centrale houdt uw melding in de gaten totdat u bent geholpen.

Vergoeding zorgverzekeraar

In veel gevallen wordt de apparatuur voor Personenalarmering vergoed door de zorgverzekering. Vraag het na bij uw verzekeraar.

Professionele alarmopvolging

Heeft u niemand in uw omgeving die in de buurt woont en bij alarm direct voor u klaar kan staan? Professionele alarmopvolging is mogelijk in Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Ouderkerk a/d Amstel en Uithoorn.

Aanvragen Personenalarmering

Heeft u interesse? Vul dan het formulier in. De medewerker van ATA belt u binnen 2 werkdagen terug. Bespreek samen uw wensen en maak als u dat wilt een afspraak.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00

Kosten

Prijs zonder ledenvoordeel:

Op aanvraag, afhankelijk van vergoedingen van verzekeraar en gemeente.

Ledenvoordeel:

1e maand volledig gratis, inclusief professionele alarmopvolging.

Lid worden

Voor € 22,- per jaar ontvangt u kortingen op het gehele aanbod van Amstelring Ledenservice. Profiteer direct en meld u vandaag nog eenvoudig aan als lid.

Bijzonderheden
  • Het doen van een aanvraag verplicht u nog tot niets. Als u het formulier op deze website invult belt de dienstverlener u binnen 2 werkdagen terug voor meer informatie. Bespreek samen uw wensen en maak als u dat wilt een afspraak.
  • Personenalarmering van ATA is door Amstelring Ledenservice beoordeeld en goedgekeurd. Dit betekent dat de dienst voldoet aan de hoge eisen die we stellen op het gebied van betrouwbaarheid, kwaliteit en prijs.
  • Bent u toch niet tevreden of heeft u een vraag over het aanbod van Ledenservice? Neem dan contact op met ons. Bel: (020) 333 51 00 of stuur een mail.