Inboedelruiming en opruimen

Kalende nette man met wollen gilet praat aan tafel met vrouw in roze pluizig vest
 • Inboedelruiming van A tot Z
 • Betrouwbaar en deskundig
 • Uw zorg uit handen geven
Moet het huis van uw dierbare leeggeruimd worden, bijvoorbeeld bij verhuizing naar een verpleeghuis of overlijden? Dit kan een emotionele en belastende klus zijn, die u liever uit handen geeft. De opruimcoach van Elles in Organizing organiseert dit zorgvuldig en efficiënt voor u, een hele zorg minder. Of wilt u misschien zelf meer overzicht en structuur in uw huis? Schakel ook daarbij onze deskundige opruimcoach in.

De opruimcoach biedt u:

 • Praktische begeleiding
 • Rust en overzicht
 • Minder stress
 • Besparing van kosten en tijd
‘De hulp van Elles was een verademing in moeilijke tijden. Het scheelde ons zoveel inspanning en regelwerk.’

 

Hulp bij inboedelruiming

Wilt u een huis laten ontruimen? De opruimcoach van Elles in Organizing regelt alles voor u, van het leegruimen van het huis tot het bezemschoon opleveren. Nadat u alle persoonlijke en waardevolle spullen uit huis gehaald heeft zorgt de opruimcoach dat de woning netjes leeg opgeleverd wordt. Zo ontvangt u maatwerk passend bij uw wensen en met oog voor een tweede leven van uw spullen.

Opruimen van uw huis

Wilt u meer overzicht in uw huis en weet u niet waar te beginnen? De ervaren opruimcoach helpt u met opruimklussen, groot of klein, en bij het vinden van praktische oplossingen. Vind het overzicht terug in uw huis en ervaar een opgeruimd en gerust gevoel.

Aanvragen Hulp bij inboedelruiming of opruimen

Heeft u interesse? Vul dan het formulier in. De opruimcoach belt u binnen 2 werkdagen terug. Bespreek samen uw wensen en maak als u dat wilt een afspraak.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00

Kosten inboedelruiming

Inboedelruiming

Prijs zonder ledenvoordeel:

Inboedelruiming 3-kamer appartement: ca. € 999,- incl. BTW.

Prijsindicatie met ledenvoordeel:

Inboedelruiming 3-kamer appartement: ca. € 899,- incl. BTW. Dit levert u een korting op van € 100,-.

De exacte prijs is afhankelijk van uw opdracht.

Lid worden

Voor € 22,- per jaar ontvangt u kortingen op het gehele aanbod van Amstelring Ledenservice. Profiteer direct en meld u vandaag nog eenvoudig aan als lid.

Kosten huis opruimen

Prijs zonder ledenvoordeel:

€ 59,50 per uur

Ledenprijs:

€ 53,50 per uur. U bespaart hiermee € 6,- per uur.

 • minimale afname 3 uur per keer
 • gratis vrijblijvend intakegesprek

Lid worden

Voor € 22,- per jaar ontvangt u kortingen op het gehele aanbod van Amstelring Ledenservice. Profiteer direct en meld u vandaag nog eenvoudig aan als lid.

Bijzonderheden
 • Het doen van een aanvraag verplicht u nog tot niets. Als u het formulier op deze website invult belt de opruimcoach van Elles in Organizing u binnen 2 werkdagen terug voor meer informatie. Bespreek samen uw wensen en maak als u dat wilt direct een afspraak.
 • Hulp bij inboedelruiming en opruimen van Elles in Organizing is beoordeeld en goedgekeurd. Dit betekent dat de dienst voldoet aan de hoge eisen die we stellen op het gebied van betrouwbaarheid, kwaliteit en prijs.
 • Bent u toch niet tevreden of heeft u een vraag over het aanbod van Ledenservice? Neem dan contact op met ons. Bel: (020) 333 51 00 of stuur een mail.