Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Inboedelruiming en opruimcoach

Kalende nette man met wollen gilet praat aan tafel met vrouw in roze pluizig vest
  • Inboedelruiming van A tot Z
  • Betrouwbaar en deskundig
  • Uw zorg uit handen geven
Moet het huis van uw dierbare leeggeruimd worden, bijvoorbeeld bij verhuizing naar een verpleeghuis of overlijden? Dit kan een emotionele en belastende klus zijn, die u liever uit handen geeft. De opruimcoach van Elles in Organizing organiseert dit zorgvuldig en efficiënt voor u, een hele zorg minder. Of wilt u misschien zelf meer overzicht en structuur in uw huis? Schakel ook daarbij onze deskundige opruimcoach in.

De opruimcoach biedt u:

  • Praktische begeleiding
  • Rust en overzicht
  • Minder stress
  • Besparing van kosten en tijd
‘De hulp van Elles was een verademing in moeilijke tijden. Het scheelde ons zoveel inspanning en regelwerk.’

 

Hulp bij inboedelruiming

Wilt u een huis laten ontruimen? De opruimcoach van Elles in Organizing regelt alles voor u, van het leegruimen van het huis tot het bezemschoon opleveren. Nadat u alle persoonlijke en waardevolle spullen uit huis gehaald heeft zorgt de opruimcoach dat de woning netjes leeg opgeleverd wordt. Zo ontvangt u maatwerk passend bij uw wensen en met oog voor een tweede leven van uw spullen.

Opruimen van uw huis

Wilt u meer overzicht in uw huis en weet u niet waar te beginnen? De ervaren opruimcoach helpt u met opruimklussen, groot of klein, en bij het vinden van praktische oplossingen. Vind het overzicht terug in uw huis en ervaar een opgeruimd en gerust gevoel.

Aanvragen Hulp bij inboedelruiming of opruimen

Heeft u interesse? Vul dan het formulier in. De opruimcoach belt u binnen 2 werkdagen terug. Bespreek samen uw wensen en maak als u dat wilt een afspraak.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00