Reanimatie bij Volwassenen

Vrouw knielt op grond en geeft hartmassage aan oefenpop EHBO
 • Online lesmodule voor theorie
 • Praktijkles in de buurt
 • Inclusief 2 jarig Livis-certificaat
Wist u dat reanimatie door omstanders de overlevingskansen verdubbelt en bij het gebruik van een AED de overlevingskansen kunnen oplopen tot wel 70%? Weet wat u moet doen! Volg nu een reanimatiecursus. De cursus 'Reanimatie bij Volwassenen' bestaat uit een 2 tot 3 uur durende online theorie en een 2,5 uur durende praktijksessie bij u in de buurt.

‘Ik vind het prettig idee te weten wat ik moet doen'

 • heldere online lesmodule voor de theorie, te volgen op een zelfgekozen moment
 • 1 praktijkles door een gecertificeerde docent
 • veel verzekeraars vergoeden de reanimatiecursus

De online theorie

Met de online theorie leert u meer over acuut levensreddend handelen bij volwassenen, bijvoorbeeld in het geval van een hartaanval. U leert volwassenen reanimeren, een AED gebruiken en wat te doen bij een verstikking of een verslikking. De online theorie duurt gemiddeld 2 tot 3 uur.

Praktijkles

Wanneer u de online theorie hebt afgerond en de eindtoets hebt gemaakt, oefent u  tijdens de praktijksessie zelf reanimatie, het gebruik van de AED en hoe om te gaan met een bewusteloos slachtoffer in een noodsituatie. De praktijksessie duurt 2,5 uur. 

Na het afronden van de praktijkles ontvangt u het 2 jarige Livis-certificaat. 

Aanvragen cursus Reanimatie bij Volwassenen

Heeft u interesse? Kijk dan voor meer informatie en aanvragen op aanvragen cursus Reanimatie bij volwassenen.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00

Kosten

Prijs zonder ledenvoordeel:

€ 59,95 met Livis praktijk-certificaat

Ledenprijs:

Leden betalen € 54,95. U bespaart hiermee € 5,- 

Let op: u ontvangt alléén ledenkorting als u zich aanmeldt via de aanvraagknop op deze website. U ontvangt geen korting als u zich rechtstreeks via de site van de dienstverlener aanmeldt. De korting kan niet achteraf worden teruggevraagd.

Lid worden

Voor € 22,- per jaar ontvangt u kortingen op het gehele aanbod van Amstelring Ledenservice. Profiteer direct en meld u vandaag nog eenvoudig aan als lid.

Praktische informatie

Duur:

 • 2-3 uur online theorie, op een zelfgekozen moment
 • 1 x 2,5 uur praktijkles

Plaats en startdatum:

Kies bij het aanvragen zelf uw plaats en startdatum.

Bijzonderheden
 • Let op: u ontvangt alléén ledenkorting als u zich aanmeldt via de aanvraagknop op deze website.  U ontvangt géén korting als u zich rechtstreeks via de site van de dienstverlener aanmeldt. De korting kan niet achteraf worden teruggevraagd.
 • De cursusssen van Livis zijn door Amstelring Ledenservice beoordeeld en goedgekeurd. Dit betekent dat de cursussen voldoen aan de hoge eisen die we stellen op het gebied van betrouwbaarheid, kwaliteit en prijs.
 • Bent u toch niet tevreden of heeft u een vraag over het aanbod van Ledenservice? Neem dan contact op met ons. Bel: (020) 333 51 00 of stuur een mail.