Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Kijk hier voor de laatste informatie over het coronavirus.

Leden aan het woord

Leden vertellen over hun ervaring met een van onze diensten en cursussen.

Hardlopen en Sportief wandelen

Kunie ter Horst (48): “Sinds vier jaar loop ik mee met de Hardloopclub. Daarvoor deed ik dat voor mezelf. Samen is zoveel gezelliger. Je hebt het leuk met elkaar, je trekt je aan elkaar op, maar wel op de manier zoals je dat zelf wilt. De verschillende trainers wisselen de lessen met elkaar af, waardoor er altijd variatie in de lessen zit. Ik kan me voorstellen dat mensen denken: ‘Wie gaat er in hemelsnaam op zaterdagochtend om 08.00 uur in het bos sporten? En dat hardlopen niet het eerste is wat in je opkomt als je jonge kinderen hebt. Zelf heb ik ook nog jonge kinderen en toch, geloof me, het is zo de moeite waard! In het bos lopen is al veel aantrekkelijker dan de ronde in mijn eigen omgeving.Het is een super begin van de dag en het weekend. Na afloop kletsen we even met elkaar en ik ga altijd met een voldaan gevoel weer naar huis.”

Wasservice aan huis

Esther Steenvoorden (43): “De aanleiding voor mij om de Wasservice in te schakelen was de coronaperiode. Met drie kinderen heb ik een druk gezin. Ik ben echt super tevreden over Slenders Wasserij Stomerij waarmee al snel een persoonlijk contact is ontstaan. Elke vrijdagochtend is de chauffeur er rond 09.00 uur. Ik heb een keer een aanpassing laten doen, omdat ik overhemden liever op een hanger dan gevouwen ontvang. Je hoeft maar een keer iets te melden en je kunt erop vertrouwen dat Slenders het voortaan op die manier uitvoert.”

Halotherapie

Lia van Bakelen (68): “Vanwege chronische voorhoofdholte ontstekingen kwam ik uit bij Halotherapie (Zouttherapie), een therapie die mijn huisarts ondersteunt. Na drie sessies merkte ik al verandering. In het begin ging ik twee keer per week, later ging ik over naar een keer per week. Ik zocht naar een balans om met Halotherapie mijn klachten op een beter niveau te houden. Het geeft mijn immuunsysteem een enorme boost. Irina Farber, eigenaresse van praktijk Saltium, wees mij op de ledenkorting van Amstelring Ledenservice. De sfeer bij Saltium is echt heel fijn. Alleen daarom zou je er al naartoe gaan.”

Nabestaandenzorg aan huis

Mevrouw Ter Brake (77): “Via een levenstestament heb ik officieel vastgelegd dat mijn dochter mijn financiële zaken regelt en mijn zoon mijn medische zaken. Mijn zoon gaat nu al mee met ziekenhuisbezoeken, omdat ik alle informatie niet zo snel meer bevat. Mocht ik bijvoorbeeld bij een ongeluk langdurig buiten bewustzijn raken of op een andere manier niet zelf beslissingen kunnen nemen, dan lopen de financiële en medische besognes en mijn persoonlijke verzorging via mijn kinderen gewoon door. Dat is voor mij wel zo’n geruststellend idee.”