Wasservice aan huis

Afbeelding van Wasservice aan huis
  • Thuis ophalen en afleveren
  • Ook dekbedden en gordijnen
  • Vaste prijs per waszak
Kunt u de was niet meer zelf doen? Of besteedt u uw tijd liever aan andere dingen? Kies dan voor het comfort en gemak van de Wasservice aan huis van wasserij Newasco. Uw was wordt thuis opgehaald en weer netjes gevouwen en gestreken bij u afgeleverd. Geen omkijken meer naar uw dagelijkse was!

Waarom Wasservice aan huis?

  • de was wordt bij u thuis opgehaald en afgeleverd
  • voor vakkundig gewassen, gevouwen en gestreken was
  • duidelijke afspraken en een vaste lage prijs
  • ook voor stoomgoed, dekbedden of gordijnen
'Ik kan de was zo weer in de kast leggen'

 

Wasserette zonder de deur uit te hoeven

Hoe werkt het? U ontvangt een ruime waszak die u vult met al uw was zoals kleding, beddengoed, handdoeken en theedoeken. Op een afgesproken tijdstip haalt de Wasservice de zak bij u thuis op. Uw kleding wordt gewassen, gevouwen en gestreken in de professionele wasserette. Na een week ontvangt u de kleding weer netjes bij u thuis, klaar om direct in uw kast te leggen.

Aanvragen Wasservice aan huis

Heeft u interesse? Vul dan het formulier in. De medewerker van Newasco belt u binnen 2 werkdagen terug. Bespreek samen uw wensen en maak als u dat wilt een afspraak.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00

Kosten

Prijs zonder ledenvoordeel:

€ 18,95 per waszak*

Ledenprijs:

€ 17,95 per waszak*. U ontvangt € 1,- korting per waszak.

*Een volle waszak staat gelijk aan een volle wasmachine trommel van 5 kilo. Wasbare bovenkleding zoals broeken, truien, overhemden en rokken wordt gewassen en gestreken. Hiervoor geldt een toeslag van € 1,49 per artikel.

Stoomgoed v.a. € 8,09 of een 1-persoons dekbed stomen v.a. € 15,91. Deze moeten apart worden aangeleverd.

Lid worden

Voor € 22,- per jaar ontvangt u kortingen op het gehele aanbod van Amstelring Ledenservice. Profiteer direct en meld u vandaag nog eenvoudig aan als lid.

Bijzonderheden
  • Het doen van een aanvraag verplicht u nog tot niets. Als u het formulier op deze website invult belt de dienstverlener u binnen 2 werkdagen terug voor meer informatie. Bespreek samen uw wensen en maak als u dat wilt een afspraak.
  • Wasserij Newasco is door Amstelring Ledenservice beoordeeld en goedgekeurd. Dit betekent dat de dienst voldoet aan de hoge eisen die we stellen op het gebied van betrouwbaarheid, kwaliteit en prijs.
  • Bent u toch niet tevreden of heeft u een vraag over het aanbod van Ledenservice? Neem dan contact op met ons. Bel: (020) 333 51 00 of stuur een mail.