Hardloopclub

Afbeelding van Hardloopclub
  • Elke week hardlopen onder begeleiding
  • Nu ook Sportief Wandelen
  • Gratis proefles!
Het weekend goed en sportief beginnen in de buitenlucht? Sluit dan nu aan bij onze leuke hardloopclub in het Amsterdamse bos! Loop elke zaterdagochtend hard in uw eigen tempo of kom sportief wandelen onder begeleiding van professionele hardlooptrainers. Eerst kijken of het iets voor u is? Meld u dan aan of kom langs voor een gratis proefles!

Waarom hardlopen met de Hardloopclub?

  • elke week hardlopen onder professionele hardloopbegeleiding
  • mooie omgeving van het Amsterdamse Bos
  • voor leden slechts € 81,- per jaar
  • gratis proefles!
‘Op zaterdagochtend is het heerlijk hier in het bos’

 

Goed begin van het weekend

Bij de hardloopclub loopt u in uw eigen tempo. Het hardlopen wisselt u af met spierversterkende oefeningen onder begeleiding van de trainer. Als u wilt krijgt u advies over hardlooptechnieken. Naast de gezonde inspanning is er ook ruimte voor ontspanning en gezelligheid met elkaar. Al met al een goed begin van het weekend!

Sportief Wandelen

Onlangs is bij de Hardloopclub de groep Sportief Wandelen toegevoegd. Hiervoor moet je een normaal wandeltempo hebben om mee te kunnen doen. Je maakt grotere passen dan bij normaal wandelen en de armen worden met oefeningen ook actief bij het Sportief Wandelen betrokken. De groepsgrootte is 12-20 personen. Met de toevoeging van deze groep komt de Hardloopclub tegemoet aan de behoefte van de oudere doelgroep die stevig willen doorwandelen, maar niet willen hardlopen.

Aanmelden Hardloopclub

Heeft u interesse? Vul dan het formulier in. De hardlooptrainer belt u binnen 2 werkdagen terug. Bespreek samen uw wensen en maak als u dat wilt een afspraak.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00

Kosten

Prijs zonder ledenvoordeel:

€ 108,00 per jaar voor 1 x per week hardlopen of sportief wandelen onder begeleiding.

Ledenprijs:

€ 81,00 per jaar. U bespaart hiermee € 27,- .

Lid worden

Voor € 22,- per jaar ontvangt u kortingen op het gehele aanbod van Amstelring Ledenservice. Profiteer direct en meld u vandaag nog eenvoudig aan als lid.

Wanneer en waar?

Tijd:

Elke zaterdagochtend van 8.00 - 9.00 uur in het Amsterdamse Bos

Plaats:

Verzamelpunt: 1e parkeerplaats rechts na de Geitenboerderij, komend vanuit Aalsmeer.

Kom gerust langs voor een gratis proefles!

Bijzonderheden
  • Het doen van een aanvraag verplicht u nog tot niets. Als u het formulier op deze website invult belt de hardlooptrainer u binnen 2 werkdagen terug voor meer informatie. Bespreek samen uw wensen en maak als u dat wilt een afspraak.
  • De Hardloopclub is door Amstelring Ledenservice beoordeeld en goedgekeurd. Dit betekent dat de dienst voldoet aan de hoge eisen die we stellen op het gebied van betrouwbaarheid, kwaliteit en prijs.
  • Bent u toch niet tevreden of heeft u een vraag over het aanbod van Ledenservice? Neem dan contact op met ons. Bel: (020) 333 51 00 of stuur een mail.