Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Hardlopen en Sportief Wandelen

Drie sportieve mensen in sportkleding staan in een bos
  • Elke week hardlopen en wandelen onder begeleiding
  • Exclusief voor leden
  • Gratis proefles!
Het weekend goed en sportief beginnen in de buitenlucht? Sluit dan nu aan bij onze leuke hardloopclub in het Amsterdamse bos! Loop elke zaterdagochtend hard in uw eigen tempo of kom sportief wandelen onder begeleiding van professionele hardlooptrainers. Eerst kijken of het iets voor u is? Meld u dan aan of kom langs voor een gratis proefles!

Waarom hardlopen of sportief wandelen?

  • elke week hardlopen of sportief wandelen onder professionele hardloopbegeleiding
  • mooie omgeving van het Amsterdamse Bos
  • voor slechts € 81,- per jaar
  • gratis proefles!
‘Op zaterdagochtend is het heerlijk hier in het bos’

 

Goed begin van het weekend

Bij de hardloopclub loopt u in uw eigen tempo. Het hardlopen wisselt u af met spierversterkende oefeningen onder begeleiding van de trainer. Als u wilt krijgt u advies over hardlooptechnieken. Naast de gezonde inspanning is er ook ruimte voor ontspanning en gezelligheid met elkaar. Al met al een goed begin van het weekend!

Sportief Wandelen

Onlangs is bij de Hardloopclub de groep Sportief Wandelen toegevoegd. Hiervoor moet je een normaal wandeltempo hebben om mee te kunnen doen. Je maakt grotere passen dan bij normaal wandelen en de armen worden met oefeningen ook actief bij het Sportief Wandelen betrokken. De groepsgrootte is 12-20 personen. Met de toevoeging van deze groep komt de Hardloopclub tegemoet aan de behoefte van de oudere doelgroep die stevig willen doorwandelen, maar niet willen hardlopen.

Aanmelden Hardlopen en Sportief Wandelen

Heeft u interesse? Vul dan het formulier in. De hardlooptrainer belt u binnen 2 werkdagen terug. Bespreek samen uw wensen en maak als u dat wilt een afspraak.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00