Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

GoldenSports

Golden Sports Amstelring Ledenservice
  • Bewegen in de buitenlucht
  • Voor 55 jaar en ouder
  • Op elk niveau
In Amstelveen kunt u het hele jaar door op donderdagmorgen én op vrijdagmorgen lekker buiten sporten. Onder deskundige begeleiding van een gediplomeerde trainer van GoldenSports traint u samen met buurtgenoten die ook 55 jaar of ouder zijn.

Waarom trainen bij GoldenSports?

  • eens per week sporten in de buitenlucht
  • trainen op uw eigen niveau
  • in contact komen met leeftijdsgenoten
  • flexibel met een strippenkaart
'Er is zoveel variatie, de tijd vliegt om'

De trainingen zijn veilig, gevarieerd en geschikt voor iedereen, ook als u lichamelijke klachten heeft. Voorwaarde is wel dat u zonder stok kunt lopen. U traint op uw eigen niveau. Speciale kleding aanschaffen is niet nodig, makkelijk zittende kleding en sportschoenen zijn genoeg.

Hoe ziet een training eruit?

De training begint met een gezamenlijke warming-up. Als de spieren goed opgewarmd zijn, volgen drie blokken met verschillende activiteiten. Te beginnen met een blok met oefeningen rond balans en coördinatie, dan een blok met oefeningen gericht op spierkracht en lenigheid en het laatste blok bestaat uit wisselende sport- en spelactiviteiten. Tenslotte wordt de training altijd afgesloten met een cooling-down.

Gezellig en sociaal

Lekker in beweging zijn, voelt niet alleen goed voor lijf en leden maar heeft ook een positieve invloed op het humeur. Ook mensen die zichzelf niet als groepsmens zien, staan er versteld van hoe leuk het is om samen sportief bezig te zijn. Door deze activiteit kan men op een ongedwongen manier andere mensen leren kennen. Samen bewegen geeft plezier!

Goed om te weten

Met een strippenkaart van GoldenSports kunt u iedere week meesporten, of een keertje overslaan als dat u beter uitkomt. Afmelden is niet nodig.

Aanmelden GoldenSports

Heeft u interesse? Vul dan het formulier in. De trainer van GoldenSports belt u binnen 2 werkdagen terug. 

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00