Nabestaandenzorg aan huis

Vrouw met bril en colbertjasje geeft advies advies aan man en vrouw
 • vooraf uw wensen vastleggen
 • ontzorgt ten tijde van verlies
 • vrijblijvend adviesgesprek
 • bezoek bij u aan huis
Een overlijden is een ingrijpende gebeurtenis. Weet u wat er vooraf geregeld kan worden om op het moment van overlijden snel en efficiënt te kunnen handelen? Met het opstellen van een levenstestament legt u alles vast waarvan u wilt dat uw nabestaanden er aandacht aan besteden. Zo behoudt u zo lang mogelijk de regie.

Wat regelt u vooraf?

Nadenken over hoe het allemaal geregeld moet worden na een overlijden is geen dagelijkse bezigheid. Toch is het van groot belang om hier aandacht aan te besteden en dit te bespreken met uw naasten. Belangrijke vragen zijn bijvoorbeeld: wie mag mijn belangen behartigen op het moment dat ik dat zelf niet meer kan? Wie gaat de uitvaart regelen? Wie gaat de spullen opruimen en verdelen? Wie zorgt voor de financiële afhandeling van de nalatenschap? Een levenstestament is hét aangewezen document om deze zaken vast te leggen.

'Het geeft me rust te weten dat alles goed geregeld is'

 

In verband met het coronavirus komt de Nabestaandenzorg momenteel niet bij u aan huis. Mogelijk kunnen zij u wel telefonisch helpen. Overlegt u dit met de dienstverlener.

Wat is een levenstestament?

Een levenstestament bevat onder andere:

 • Uw persoonlijke gegevens
 • Uw financiële zaken
 • Uw uitvaartwensen
 • Informatie over abonnementen en lidmaatschappen
 • Een wilsverklaring: hierin worden uw medische beslissingen vastgelegd, zoals een niet-reanimeren wens
 • Een volmacht: wie mag u vertegenwoordigen op het moment dat u dit zelf niet meer kunt
 • Gebruikersnamen en wachtwoorden ten aanzien van uw computer en social media zoals Linked In, Twitter en Facebook
 • Een codicil: hierin kunt u vastleggen aan wie u uw persoonlijke eigendommen nalaat, bijvoorbeeld uw antieke klok of die mooie ring die al generaties lang in de familie is (dit is een handgeschreven document dat moet worden voorzien van datum en handtekening).

Met het opstellen van een levenstestament legt u alles vast waarvan u wilt dat uw nabestaanden er aandacht aan besteden. Hiermee houdt u zoveel mogelijk zelf de regie en bent u ervan verzekerd dat de nabestaanden op de hoogte zijn van uw wensen.

Advies

Recent onderzoek heeft aangetoond dat het invullen van een levenstestament rust geeft. Te weten alles goed geregeld is, biedt ruimte om meer te genieten. Stichting Nabestaandenzorg Amsterdam kan u hierbij adviseren. De adviseur komt bij u thuis en samen brengen we de situatie in kaart. Het streven is een goede balans vinden tussen enerzijds het zakelijke belang en anderzijds de emoties die met een verlies gepaard gaan. Desgewenst kan Nabestaandenzorg Amsterdam optreden als executeur waarbij de Stichting zorg draagt voor de juiste verdeling van de aanwezige spullen en het nagelaten vermogen. Dit kan spanningen binnen de familie over de verdeling van de boedel voorkomen.

U wilt uw nabestaanden toch ook goed geïnformeerd achterlaten?

Aanvragen Nabestaandenzorg

Heeft u interesse? Meld u dan nu aan. Stichting Nabestaandenzorg Amsterdam belt u binnen 2 werkdagen terug. Bespreek samen uw wensen en maak als u dat wilt direct een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00

Kosten

Prijzen:

  Normale prijs: Ledenprijs:
Kennismaking aan huis: gratis gratis
Levenstestament incl. notariskosten: € 295,- € 285,-
Ondersteuning bij invullen: € 72,50 / uur € 67,50 / uur
Levensexecuteur + zorg in laatste levensfase, 
Abonnement per jaar:
€ 145,- € 135,- incl. jaarlijks 1 huisbezoek

 

Lid worden

Voor € 22,- per jaar ontvangt u kortingen op het gehele aanbod van Amstelring Ledenservice. Profiteer direct en meld u vandaag nog eenvoudig aan als lid. 

Bijzonderheden
 • Het doen van een aanvraag verplicht u nog tot niets. Als u een aanvraag indient belt Stichting Nabestaandenzorg Amsterdam u binnen 2 werkdagen terug voor meer informatie. U bepaalt dan of u een afspraak maakt.
 • Stichting Nabestaandenzorg Amsterdam is door Amstelring Ledenservice beoordeeld en goedgekeurd. Dit betekent dat de dienst voldoet aan de hoge eisen die we stellen op het gebied van betrouwbaarheid, kwaliteit en prijs. Bent u toch niet tevreden of heeft u een vraag over het aanbod van Ledenservice? Neem dan contact op met ons. Bel: (020) 333 51 00 of stuur een mail.