Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Voetreflextherapie

Vrouw met roze blouse masseert de voet van een vrouw die op een massagetafel ligt
  • Voor uiteenlopende klachten
  • Heerlijk ontspannen
  • Vergoed door meeste verzekeraars
Loopt u vast door klachten als hoofdpijn, rugpijn, stress of slaapproblemen? Of vindt u het lastig om te ontspannen? Voetreflexzonetherapie helpt u om de balans in uw lichaam weer terug te vinden. Met gerichte voetmassages verhelpt de therapeut blokkades in uw lichaam. Een heerlijke ontspanning voor lichaam en geest.

Waarom Voetreflextherapie?

  • heerlijk ontspannende voetmassages
  • positief effect op o.a. hoofdpijn, rugpijn, slaapproblemen en stress
  • vergoed door de meeste zorgverzekeraars
'Na een behandeling voel ik me heerlijk ontspannen'

 

Wat is voetreflexzonetherapie

Bij voetreflextherapie is het uitgangspunt dat ieder onderdeel van uw lichaam een eigen plek heeft op de voetzolen: uw voetreflexzones. Door massage op de hele voet ontspant uw lichaam, verbetert de doorbloeding en worden blokkades in het zenuwstelsel opgeheven. Het is een veilige en natuurlijke behandelwijze voor uiteenlopende klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid, darmklachten, menstruatieklachten en stress.

Ook bij zwangerschapskwalen

Last van zwangerschapskwalen zoals hoofdpijn en misselijkheid? Voetreflextherapie heeft een positief effect op moeder en kind.

Vergoeding zorgverzekeraars

De meeste zorgverzekeraars vergoeden voetreflextherapie vanuit een aanvullende verzekering. Informeer hiervoor bij uw verzekeraar.

Aanvragen voetreflexzonetherapie

Heeft u interesse? Vul dan het formulier in. De therapeut belt u binnen 2 werkdagen terug om een afspraak te maken bij haar in de praktijk. Bespreek samen uw wensen en maak als u dat wilt een afspraak.

De Voetreflextherapeuten komen niet aan huis. Vul bij in het aanvraagformulier bij 'opmerking' in welke woonplaats u een afspraak wilt maken: Amstelveen, Hoofddorp of Vrouwenakker.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00