Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Schouwburg De Meerse Hoofddorp

South African Road Trip theatershow poster
  • Sfeervol  theater in Hoofddorp
  • Keuze uit 3 voorstellingen
  • Voor leden gratis een extra drankje
Schouwburg De Meerse in Hoofddorp is hét theater van de Haarlemmermeer. U kunt hier terecht voor een gevarieerd theateraanbod. Breng ook een bezoek aan dit sfeervolle theater!

Voor leden iets extra's

Bij onderstaande geselecteerde voorstellingen krijgt u als lid een extra drankje bij de voorstelling. Zo is uw avondje uit compleet verzorgd!

 

Donderdag 12 december 2019: Cox, de grote grijze belofte

‘Cox, de grote grijze belofte’ is de cabaret solo voorstelling van de man die iedereen in Nederland kent. Ga er maar voor zitten want ‘Het heerlijk avondje is gekomen’.  Hij is warm, oergeestig, plagend, relevant en actueel. Van ‘Lurelei’, ‘Het is weer voorbij die mooie zomer’, ‘Toen was geluk heel gewoon’ tot ‘De Oase Bar’, hij is letterlijk en figuurlijk de éminence grise van het populaire entertainment. Dit theaterseizoen wordt hij 80 jaar en dat gaat hij vieren!

Zaterdag 14 december 2019: Good Hope - South African Roadtrip

Gelukkig komt ook deze winter South African Road Trip de Nederlandse theaters verwarmen. Met vrolijke songs, kwetsbare nummers, harmonieuze samenzang en opzwepende dans en muziek. Gebracht door de talentvolle mannen van het bekende Khayelitsha United Mambazo Choir, meerdere Xhosa zangeressen én Zuid-Afrikaanse muzikanten. Met oogstrelende kostuums en een prachtig video-decor!