Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Kijk hier voor de laatste informatie over het coronavirus.

Schouwburg De Meerse Hoofddorp

South African Road Trip theatershow poster
  • Sfeervol  theater in Hoofddorp
  • Keuze uit 3 voorstellingen
  • Voor leden gratis een extra drankje
Schouwburg De Meerse in Hoofddorp is hét theater van de Haarlemmermeer. U kunt hier terecht voor een gevarieerd theateraanbod. Breng ook een bezoek aan dit sfeervolle theater!

De Meerse en de corona-maatregelen

In verband met de huidige corona-maatregelen is het op dit moment nog niet mogelijk te reserveren voor onderstaande voorstellingen. Ook de prijzen zijn nog niet bekend. Wij houden u op deze pagina op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.

Voor leden iets extra's

Bij onderstaande geselecteerde voorstellingen krijgt u als lid een extra drankje bij de voorstelling. Zo is uw avondje uit compleet verzorgd!

Bas Birker: BELG - Tegen wil en drank

Dinsdag 12 januari 14:00 uur De Meerse Kleine Zaal

Na 30 jaar in Tilburg ontdekte comedian Bas Birker (1979) wat hij eigenlijk al heel lang wist: hij werd geboren in het verkeerde land. Dus besloot hij om een paar kilometer naar het zuiden te trekken. Met een cultuurshock, een drankprobleem en een carrière tot gevolg.

Maarten Spanjer Haalt herinneringen op

Dinsdag 13 april 14:00 uur De Meerse Kleine Zaal

Acteur, schrijver en ‘Taxi’-presentator Maarten Spanjer vertelt net zo gemakkelijk over een rampzalige reis naar het Spanje van Franco als over de schaamte die hem overvalt bij het halen van een pak maandverband voor zijn moeder.

The Wieners play The Everly Brothers

Dinsdag 13 april 14:00 uur De Meerse Kleine Zaal

Een absoluut waardig eerbetoon aan The Everly Brothers door dé Nederlandse rock’n’roll tributeband! Alle hits zoals ‘Wake Up Little Susie’, ‘Bird Dog’, ‘Til I Kissed You’ en ‘All I Have To Do Is Dream’, klinken alsof Don en Phil vlak voor je staan. Maar The Wieners spelen ook verrassende B-kantjes, met hoorbaar veel liefde voor het origineel. Een ode aan de Koningen Van De Samenzang!