Schouwburg De Meerse Hoofddorp

Afbeelding van Schouwburg De Meerse Hoofddorp
  • Sfeervol  theater in Hoofddorp
  • Keuze uit 4 voorstellingen
  • Voor leden gratis koffie met gebak
Schouwburg De Meerse in Hoofddorp is hét theater van de Haarlemmermeer. U kunt hier terecht voor een gevarieerd theateraanbod. Breng ook een bezoek aan dit sfeervolle theater!

Voor leden iets extra's

Bij onderstaande geselecteerde voorstellingen krijgt u als lid een gratis kopje koffie met gebak voorafgaand aan de voorstelling. In de pauze krijgt u een gratis drankje. Zo is uw avondje uit compleet verzorgd!

 

Woensdag 30 oktober 2019: R&B Oldkool hits Part Two met John Williams

Na het grote succes van het eerste seizoen kon het vervolg niet uitblijven! We gaan verder met RNB Oldskool Hits PART TWO. Met een nieuw repertoire, nieuwe anekdotes en nieuwe herinneringen maken we er weer een old school feestje van! Tijdens deze voorstelling neemt John Williams, de populaire televisiepresentator, je mee op reis door zijn eigen platenbak met al zijn favoriete RNB hits van toen. Kom naar leukste feestje van Nederland!

Zaterdag 23 november 2019: Henk Poort en de Helden

Henk Poort hoort bij De Beste Zangers van Nederland. Henk werd gevraagd te bedenken wie zijn muzikale helden zijn. En dat gaf hem de inspiratie voor deze nieuwe solo. In ‘Henk Poort en de Helden’ ontmoeten we zijn voorbeelden en inspiratiebronnen. Dat zijn de helden van het Jordaanlied (Willy en Johnny), de helden van de opera (er klinkt zelfs een beroemd duet!) en de helden uit zijn persoonlijk leven. 

Donderdag 12 december 2019: Cox, de grote grijze belofte

‘Cox, de grote grijze belofte’ is de cabaret solo voorstelling van de man die iedereen in Nederland kent. Ga er maar voor zitten want ‘Het heerlijk avondje is gekomen’.  Hij is warm, oergeestig, plagend, relevant en actueel. Van ‘Lurelei’, ‘Het is weer voorbij die mooie zomer’, ‘Toen was geluk heel gewoon’ tot ‘De Oase Bar’, hij is letterlijk en figuurlijk de éminence grise van het populaire entertainment. Dit theaterseizoen wordt hij 80 jaar en dat gaat hij vieren!

Zaterdag 14 december 2019: Good Hope - South African Roadtrip

Gelukkig komt ook deze winter South African Road Trip de Nederlandse theaters verwarmen. Met vrolijke songs, kwetsbare nummers, harmonieuze samenzang en opzwepende dans en muziek. Gebracht door de talentvolle mannen van het bekende Khayelitsha United Mambazo Choir, meerdere Xhosa zangeressen én Zuid-Afrikaanse muzikanten. Met oogstrelende kostuums en een prachtig video-decor!

Wanneer?

R&B Oldkool hits Part Two met John Williams

Woensdag 30 oktober 2019 20.15 uur


Henk Poort en de Helden

Zaterdag 23 november 2019 20.30 uur


Cox, de grote grijze belofte

Donderdag 12 december 2019 20.15 uur


Good Hope - South African Roadtrip

Zaterdag 14 december 2019 20.15 uur
Kosten
R&B Oldkool hits Part Two met John Williams € 32,50
Henk Poort en de Helden € 24,75
Cox, de grote grijze belofte € 31,25
Good Hope - South African Roadtrip € 32,-

 

  • De prijzen zijn inclusief een drankje in de pauze
  • Per bestelling betaalt u € 1,- transactiekosten

Ledenvoordeel:

Gratis een kopje koffie met gebak voorafgaand aan de voorstelling, zolang de voorraad strekt.

Lid worden

Voor € 22,- per jaar ontvangt u kortingen op het gehele aanbod van Amstelring Ledenservice. Profiteer direct en meld u vandaag nog eenvoudig aan als lid.

Zo bestelt u kaarten met ledenvoordeel
  • Telefonisch, bel: 023 - 55 63 707 
  • Online, via de website: www.demeerse.nl 
  • Onder vermelding van de code Amsteluitje krijgt u het ledenvoordeel 

Let op:  bij het gebruik van de actiecode dient u bij aanvang van de voorstelling uw ledenpas van Amstelring te kunnen tonen. Als u deze niet kunt tonen, ontvangt u geen ledenvoordeel.

Adres Theater De Meerse

Theater De Meerse
Raadhuisplein 3
2132 TZ Hoofddorp
Tel. 023 - 55 63 707