Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Online Leefstijlprogramma

dokter Tamara
  • Online Leefstijlprogramma met 10 modules
  • Recepten & Weekmenu's
  • 100% geld terug garantie
Wilt u gezonder, energieker, slanker worden? Het Online Leefstijlprogramma geeft u praktische tips en handvatten om in 10 weken tijd een persoonlijke, gezondere leefstijl te ontwikkelen. Dokter Tamara helpt u op weg! Tamara de Weijer kent u al van de heerlijke recepten in Amstelring Plus Magazine. Zij heeft als huisarts een missie: ‘Ik wil Nederland gezonder maken’.

Dokter Tamara's passie voor een gezonder leven is ontstaan in een periode dat Tamara zichzelf niet fit voelde. ‘’Met mijn drukke leven als arts in opleiding en slecht en haastig eten, gecombineerd met het moederschap, leken mijn klachten verklaarbaar. Tot een bevriende huisarts mij de ogen opende en zei: ‘Jij geeft je lijf niet wat het nodig heeft".

Gezonder leven

Als eerste namen we toen mijn voedingspatroon onder de loep en dat was een schot in de roos! Door beter te eten was ik al gestart met een gezondere leefstijl en voelde ik mij als herboren. Toen was mijn nieuwsgierigheid gewekt. Door gesprekken met andere artsen en literatuuronderzoek, heb ik mijn kennis kunnen vergroten om deze gezonde leefstijl ook te introduceren in de huisartsenpraktijk.”

100% geld-terug garantie

Met het Online Leefstijlprogramma kunt ook u gezonder, energieker en slanker worden. Het geeft praktische tips en handvatten om in 10 weken  een persoonlijke, gezondere leefstijl te ontwikkelen. Zorgverzekeraars onderschrijven het belang van een gezondere leefstijl. Daarom wordt het  Online Leefstijlprogramma in de meeste gevallen vergoed via uw aanvullende zorgverzekering.

Krijgt u geen vergoeding via uw verzekering? Dan geeft Dr. Tamara u als lid 100% geld terug-garantie. Daarmee is dit programma voor al onze leden
kosteloos te volgen.

Aanvragen Online Leefstijlprogramma

Heeft u interesse? Meld u dan aan via de knop 'Aanvragen' . U komt dan direct op de website van Dokter Tamara., op de pagina speciaal bestemd voor leden van Amstelring Ledenservice.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00