Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Kleding aan huis

In klassieke huiskamer met open haard bekijken 2 vrouwen kleding en een paarse blouse
  • Thuis kleding passen
  • Deskundig advies op maat
  • Geen aankoopverplichting
Wilt u graag nieuwe kleding, maar is winkelen vanwege uw gezondheid lastig? Of wilt u graag persoonlijke service en advies? Kleding aan huis is dan een uitstekende keuze. De vakkundige kledingadviseuse van H en A Mode komt met de gewenste kledingcollectie gewoon bij u thuis. U past de kleding en krijgt deskundig advies op maat. Voor uw gemak en dat zonder aankoopverplichting.

Service van Kledingservice aan huis

  • Keuze uit verschillende collecties, van klassiek tot modieus
  • Vriendelijke en deskundige kledingsadviseuses
  • Aangepaste kleding voor mensen met een beperking
'Winkelen is voor mij te vermoeiend. Thuis kleding passen is voor mij echt een uitkomst'

 

Kleding passen op uw gemak

Door drukte en lange wachtrijen bij pashokjes kan zelf winkelen voor u vervelend of zelfs onmogelijk zijn. De vriendelijke en deskundige kledingadviseuses komen graag bij u thuis. Een vol kledingrek aan keuze en persoonlijk advies over kleurcombinaties en draagcomfort. Familie of ander bezoek zijn van harte welkom om mee te passen, wel zo gezellig!

Geen aankoopverplichting

Heeft u de kleding gepast, maar bent u toch niet geslaagd? De komst van de kledingadviseuse aan huis verplicht u niet tot het doen een aankoop. Als lid van Ledenservice betaalt u ook geen voorrijkosten.

Aanvragen Kleding aan huis

Heeft u interesse? Vul dan het formulier in. De kledingadviseuse van H en A Mode belt u binnen 2 werkdagen terug. Bespreek samen uw wensen en maak als u dat wilt een afspraak.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00