Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Met plezier en op uw gemak thuis winkelen

Een overzichtelijke en op uw wensen afgestemde brede collectie comfortabele, eigentijdse kleding. Van modern tot klassiek, van sportief tot stijlvol. Een groot aanbod van kwalitatief bekende merken met een goede pasvorm maakt van nieuwe kleding kopen een feestje.

Mevrouw Stoof, dochter van mevrouw Sjoers: “Vorig jaar winter kocht mijn moeder voor het eerst nieuwe kleding bij Kleding aan huis. Dat was zo’n leuke en gezellige ervaring dat mijn moeder in het voorjaar nog een keer op deze manier kleding heeft gekocht. Er kwamen twee kledingconsulenten die er alle tijd voor namen. Alles mag en kan, het was in het geheel niet dwingend, het verliep heel gemakkelijk en op een vlotte manier. Er was volop keuze. Je kunt van alles proberen en combineren. Niets is te gek.”

Goed georganiseerd

“Het kledingrek was goed gesorteerd en de kledingstukken werden systematisch opgehangen. Blouses bij blouses, vesten bij vesten en zo verder en ook kleur op kleur. Er kwam zelfs een passpiegel mee. Echt bijzonder goed geregeld en georganiseerd. Er is werkelijk zoveel keuze. Normaliter vind je dat voor jouw maat echt allemaal niet bij elkaar in één  kledingwinkel.”

Mooie kwaliteit

“Mijn moeder was voorheen gewend kleding bij damesmodezaken te kopen. De kwaliteit en het materiaal van Kleding aan huis is absoluut vergelijkbaar met deze modezaken. Omdat mijn moeder in een rolstoel zit en we dit van tevoren hebben aangegeven, hebben de kledingconsulenten de daarvoor geschikte collectie meegebracht. De kleding is gemakkelijk aan en uit te trekken. In de broeken en rokken zit elastiek, de stof is rekbaar en ademend. Het comfort doet niet af aan de modieuze uitstraling. Mijn moeder zal zeker nog vaker van deze manier van kleding winkelen gebruikmaken. De kledingconsulenten zijn heel geduldig en nemen alle tijd voor je. Degenen die bij mijn moeder thuis kwamen zijn echt toppers: heel vrolijk en positief. Ze maken er echt een feestje van. Zelf vind ik winkelen nog veel te leuk, maar mocht ik niet meer in de gelegenheid zijn dan weet ik waar ik terecht kan. Bovendien zag ik er een aantal leuke blousjes bij die ik zo zou kopen.”

Samen winkelen

Henk van Malsen, kledingadviseur bij H en A Mode: “Ik ben natuurlijk heel blij zo’n enthousiaste ervaring te vernemen. Dat is waarvoor we het doen en hoe we ons ook opstellen. Het winkelen thuis hoort een zodanige ervaring te zijn dat de mensen ons -overigens zonder koopverplichtingen- graag terugzien. Om het thuis kleding uitzoeken en passen succesvol mogelijk te laten verlopen, nemen wij tijdens het telefoongesprek voor het maken van een afspraak uw gegevens en wensen op. Wat zijn uw maten, wat is uw lengte, welke kleuren draagt u het liefst: een effen kleur of een print? Voor welke gelegenheid zoekt u iets, wat is uw budget? Heeft u een bepaalde stijl in gedachten, uit welke type kleding wilt u een keuze maken? Bijvoorbeeld een blouse, t-shirt, broek, colbert, blazer, trui, jurk of een jas? Wij willen onze klanten de mogelijkheid bieden thuis in alle rust kleding te passen en te kopen. Wij raden aan de partner aanwezig te laten zijn of een familielid of bekende waarmee u vertrouwd bent. Diegene kan u helpen met passen. Wij volgen uiteraard de regels van het RIVM. Het spreekt voor zich dat we u bij uw kledingkeuze adviseren en samen op zoek gaan naar de leukste combinaties.”

Blij verrast

Henk vervolgt: “Onze doelgroep is de 60-plusser die niet gemakkelijk de deur uit kan, maar wel goed gekleed wil gaan. Gelukkig heeft de kledingstijl en het aanbod ten opzichte van twintig jaar geleden een behoorlijke vlucht genomen en kunnen we aan vrijwel iedere smaak tegemoet komen. Dat er soms geen knopen of rits aan bijvoorbeeld een leren broek zitten maar een elastieken band, zie je echt niet met een modieuze trui of blouse erover. De kleding hoort er goed uit te zien, gericht op comfort van fijn, draagbare, zachte stoffen, makkelijk in gebruik en eenvoudig om te wassen. De mensen, en ook hun familieleden trouwens, zijn blij verrast over de royale collectie die we in verschillende maten meenemen. Tip is daarom voor degene die u begeleidt ook de maten door te geven. Het gebeurt regelmatig dat iedereen die tijdens het thuiswinkelen aanwezig is, enthousiast raakt om ook iets te kopen. Bovendien hebben wij ook voor heren een uitgebreide collectie."

Artikel uit Amstelring Plus 4 - november 2021