Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Algemene voorwaarden CultuurWerkt

Amstelring Ledenservice is onderdeel van Stichting Amstelring. Amstelring levert zorg in Amsterdam en de regio Amstelland en Meerlanden. Amstelring Ledenservice biedt een uitgebreid pakket cursussen, diensten aan huis en extra aanbod. Als lid ontvangt u korting of voordeel op het productenaanbod.

Leden van Amstelring Ledenservice kunnen aanvullend gebruik maken van een abonnement op CultuurWerkt, waarmee abonnees gebruik kunnen maken van het cultuuraanbod van CultuurWerkt.

Algemene Voorwaarden abonnement CultuurWerkt

1.    Het abonnement kost € 8,50 per jaar op basis van automatische incasso.

2.    Het abonnement is geldig voor de duur van een theaterseizoen 1 september tot en met 31 augustus. Bij aanmelding in de loop van het theaterseizoen dient het volledige abonnementsbedrag van € 8,50 te worden betaald.

3.    Het abonnement voor CultuurWerkt! is uitsluitend verkrijgbaar voor leden van Amstelring Ledenservice.

4.    Het abonnement wordt automatisch jaarlijks verlengd, tenzij men vóór 1 augustus van het lopende theaterseizoen opzegt. Bij opzegging gedurende het theaterseizoen vindt geen (gedeeltelijke) restitutie van het abonnementsbedrag plaats.

5.    Indien het abonnementsbedrag niet wordt voldaan wordt het abonnement van rechtswege beëindigd en vervalt het recht op de voordelen van het abonnement.

6.    Met het abonnement krijgt u toegang tot het besloten online platform van CultuurWerkt. Hiervoor is het gebruik van een e-mailadres noodzakelijk.

Overige bepalingen

Amstelring Ledenservice heeft de bevoegdheid te allen tijde dit reglement te wijzigen en/of aanvullende voorwaarden te stellen. In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist Amstelring Ledenservice. Op het lidmaatschap van Amstelring Ledenservice is het Nederlands recht van toepassing.

De producten van Amstelring Ledenservice worden niet gefinancierd door de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ), de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) of de Ziektekostenverzekeringswet (ZvW).