Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Vrijwilligerswerk bij Eigen Haard

Word ook vrijwilliger bij Eigen Haard in Zwanenburg
Bij woonservicecentrum Eigen Haard zijn ongeveer 60 vrijwilligers actief. We zorgen samen voor extra aandacht, activiteiten en gezelligheid. Iets doen waar een ander behoefte aan heeft, daar gaat het om bij vrijwilligerswerk. In Eigen Haard is de hulp van betrouwbare, serieuze, en vooral ook gezellige en optimistische vrijwilligers van harte welkom.

Woonzorgcentrum Eigen Haard hoort echt bij Zwanenburg. Iedereen kent elkaar. Buurtbewoners, bewoners en familie zijn zeer betrokken bij het huis. Het verpleeghuis is overzichtelijk en ligt in een leuke woonwijk. Naast Eigen Haard zijn zelfstandige huurwoningen te vinden, voor 55-plussers. Ook zij zijn vaste bezoekers van het Huis van de Buurt in Eigen Haard. Het is dé ontmoetingsplek voor bewoners, familie, vrienden en buurtgenoten.

Ontmoetingen met buurtbewoners

Het restaurant is het kloppend hart van Eigen Haard. De plek waar mensen samenkomen om elkaar te ontmoeten en activiteiten te ondernemen. Natuurlijk kunnen mensen ook gewoon genieten van een drankje of een vers gekookte maaltijd. Het programma van het Huis van de Buurt wordt georganiseerd door een coördinator, 2 gastvrouwen en vele vrijwilligers. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd om ontmoeting onder buurtbewoners te bevorderen. We werken graag met vrijwilligers, het is gezellig en biedt veel variatie.

Op zoek naar vrijwilligerswerk?

Veel voorkomende vrijwilligersbanen bij Eigen Haard zijn: 

  • helpen bij de lunch of het avondeten
  • wandelmaatje
  • met de rolstoelfiets op pad
  • ondersteunen bij creatieve activiteiten
  • groene vingers voor tuintjes en balkonbakken
  • op bezoek gaan bij een eenzame oudere

Word vrijwiliger bij Eigen Haard

Is vrijwilligerswerk bij Eigen Haard in Zwanenburg iets voor jou? Neem dan contact met ons op. Mail naar de vrijwilligerscoördinator van Eigen Haard: vrijwilligerineigenhaard@amstelring.nl. Of bel de receptie van Eigen Haard: 020 - 497 54 44 en vraag naar de vrijwilligerscoördinator.