Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Kijk hier voor de laatste informatie over het coronavirus.

Vrienden van Amstelring

Rolstoeltransportfiets vrouw fiets met man in rolstoel tegen groene achtergrond en bomen
Een dagje uit naar Artis of het jaarlijkse kerstconcert? Vrienden van Amstelring zet zich in om het leven van bewoners gemakkelijker of leuker te maken.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vrienden van Amstelring

Stichting Vrienden van Amstelring ondersteunt initiatieven op het gebied van wonen, zorg en welzijn voor bewoners van de woonzorgcentra van Amstelring.

Fusie tussen Fontis Vitaal en Vrienden van Amstelring

Voorheen had Amstelring 2 vriendenstichtingen: Fontis Vitaal en Vrienden van Amstelring. Beide stichtingen zijn samengegaan onder de naam: Stichting Verenigde Vrienden van Amstelring. De stichting noemt zich Vrienden van Amstelring. 

Word ook donateur van Vrienden van Amstelring

Vindt u een fijne oude dag voor kwetsbare ouderen ook belangrijk? Word dan donateur van Vrienden van Amstelring! Maak uw donatie (eenmalig of terugkerend) over op bankrekeningnummer: NL 38 INGB 0653 7176 44 t.n.v. Stichting Verenigde Vrienden van Amstelring. U kunt uw donatie ten goede laten komen aan de bewoners van één specifieke locatie. Geef dit dan aan bij uw overschrijving. Hier leest u hoe u kunt doneren met belastingvoordeel.

ANBI-informatie over de stichting

Hier vindt u de ANBI-informatie van de Vrienden van Amstelring.

Heeft u een goed idee?

Bent u bewoner, familielid of mantelzorger? En heeft u een goed idee voor een leuke activiteit of voorziening in uw locatie? Vertel het aan een collega op de afdeling. Zij kunnen via het management in samenwerking met de cliëntenraad een aanvraag indienen.

Vragen?

Bel: 088 - 97 20 200 (op werkdagen van 8.00 - 17.00 uur)
Mail: vriendenvan@amstelring.nl
Facebook: https://www.facebook.com/vriendenvanamstelring

Lees ook: