Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Verpleeghuizen Amsterdam

Zoekt u een verpleeghuis of verzorgingshuis in Amsterdam? Er is volop keuze in Amsterdam. Iedere wijk en elk stadsdeel heeft een eigen sfeer. Dat maakt het kiezen iets makkelijker. Veel inwoners van Amsterdam houden van de bedrijvigheid, vrijheid en mengelmoes van cultuur. Het is dan ook fijn als in uw deel van de stad een goed verpleeghuis staat. U kunt er terecht als thuis wonen geen optie meer is.

Welke verpleeghuizen zijn er in Amsterdam?

Er zijn in Amsterdam veel verpleeghuizen of verzorgingshuizen (vroeger ook wel verzorgingstehuis of bejaardentehuis genoemd). In bijna elk stadsdeel van Amsterdam vindt u een verpleeghuis of verzorgingshuis van Amstelring.

Wat hebben de huizen met elkaar gemeen? De attente en aardige medewerkers, met het hart op de juiste plaats. Want oprechte aandacht voor u, dat is waar het om draait. En natuurlijk is de basis op orde: goede verzorging, een veilige omgeving en gastvrije dienstverlening.

Vind een verpleeghuis of verzorgingshuis in Amsterdam

Geen enkel verzorgingshuis is hetzelfde en de keuze is vaak heel persoonlijk. Voor veel mensen is de ligging belangrijk: kan de familie er makkelijk komen met de auto, ligt het dicht bij een tram- of bushalte? Zijn er winkels in de buurt, en een park? Is er uitzicht op een groene omgeving? Of is het juist gezellig stads en druk?

Wie een Amstelring verpleeghuis in een specifiek stadsdeel zoekt, klikt op deze links: verpleeghuizen Amsterdam Centrum | verpleeghuizen Amsterdam West | verpleeghuizen Amsterdam Nieuw-West | verpleeghuizen Amsterdam Oost | verpleeghuizen Amsterdam Zuid | verpleeghuizen Amsterdam Noord | verpleeghuizen Amsterdam Zuidoost.

Verpleeghuizen in Amsterdam: