Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Eigen Haard: bij ouderdom en ziekte

Amstelring Eigen Haard in Zwanenburg
  • Kundige zorgmedewerkers
  • Zelfstandig maar toch beschermd
  • In een levendige huis
Merkt u dat u door ouderdom of een ziekte niet meer zelfstandig thuis kunt wonen? Kom dan eens kijken in Eigen Haard. Er is volop aandacht voor mensen met bijvoorbeeld COPD, reuma, artrose of hartfalen. Ook na een CVA of botbreuk of als u rolstoelafhankelijk bent, is Eigen Haard een veilig huis om in te verblijven. U woont er beschermd en kunt u rekenen op liefdevolle zorg. Alles is dichtbij: leuke activiteiten en service op maat. U vindt u dit sfeervolle huis middenin Zwanenburg.

Wonen met een chronische ziekte of handicap

U kunt op verschillende manieren met een lichamelijke aandoening in Eigen Haard wonen:

    • appartementen Scheiden Wonen Zorg op de 1eerste verdieping
    • verpleeghuisappartementen
    • verpleeghuisappartementen Beschermd Wonen

Naast woonzorgcentrum Eigen Haard liggen 82 zelfstandige seniorenwoningen. Dit zijn ruime aanleunappartementen met alle gemak dichtbij. De verhuur van deze appartementen loopt via Woonzorg Nederland.

‘Als Zwanenburger voel ik me hier echt thuis.’
bewoner Eigen Haard

Adres
Sparrenlaan 1
1161 VE Zwanenburg
(020)497 54 44
Routebeschrijving

Zelfstandig wonen in het verpleeghuis

Zoveel mogelijk zelfstandig wonen is goed mogelijk in Eigen Haard. Er zijn 14 appartementen 'Scheiden Wonen Zorg' en 14 verpleeghuisappartementen beschikbaar. Ze woningen met 30 vierkante meter overzichtelijk, comfortabel en veilig. U heeft er alles: een woonkamer, slaapkamer, badkamer en een kleine keuken. De appartementen zijn drempelvrij, dus geschikt voor rollator en rolstoel. Richt de woning in met uw eigen meubels en persoonlijke spullen, dan zult u zich er snel thuis voelen. 

Uw appartement ligt op de begane grond, of op de eerste verdieping en is met de trap en de lift bereikbaar. Voordat u bij ons komt wonen bespreken we graag wat u zelf kunt doen en welke ondersteuning u van ons nodig heeft. 

Beschermd wonen in het verpleeghuis

Wie iets meer zorg en begeleiding nodig heeft, is goed op zijn plek bij Beschermd Wonen Eigen Haard. Er zijn 8 appartementen beschikbaar. U heeft er een eigen kamer met badkamer, toilet en keukenblok. Maak het er huiselijk met uw eigen meubels en spullen. Naast de privacy van uw eigen kamer, is er een gezamenlijke huiskamer waar we overdag vaak te vinden zijn. We eten er samen en ondernemen er activiteiten. Laat u ons weten waar uw interesse naar uit gaat? Zodra het mooi weer is, maken we graag gebruik van het zonnige terras!

Huis van de Buurt

Zoekt u aanspraak en gezelligheid? Wilt u een potje biljarten of samen met anderen een hapje eten in het restaurant? Wie in Eigen Haard woont kan altijd gebruik maken van de faciliteiten en activiteiten in het Huis van de Buurt

Rondleiding aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!