Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Kijk hier voor de laatste informatie over het coronavirus.

Diëtisten: wie is wie?

Wij stellen ons graag aan u voor!
Wilt u een afspraak maken? Bel 088- 972 02 34 (ma t/m vr 08.30 - 15.30 uur) of stuur ons een mail.

Jolanda Brandse

Ik ben Jolanda Brandse. Sinds 1989 ben ik werkzaam bij Amstelring in de eerste lijn. Momenteel houd ik spreekuur in Nieuw Vennep, Amstelveen en Ouderkerk. Als diëtist werk ik allround en zie ik mensen met diverse diagnoses op mijn spreekuur. Ik heb affiniteit met voeding voor zuigelingen, peuters en oudere kinderen en voeding voor vrouwen met zwangerschapsdiabetes. Wat ik belangrijk vind is dat patiënten zich gehoord voelen en dat de voorgestelde wijzigingen in de voeding samen tot stand komen.   

 

 

Jeantine Diepeveen

Ik ben Jeantine Diepeveen, getrouwd en moeder van twee zoons. Ik ben in 2004 afgestudeerd als diëtist en kon direct bij Amstelring aan de slag. Ik werk op de locaties Hoofddorp Floriande, Overbos en Toolenburg. De diversiteit in mensen en diagnoses maakt dat in de eerste lijn nooit een dag hetzelfde is. Mijn specialisaties zijn bariatrische chirurgie, ondergewicht, overgewicht en diabetes.

 

 

Marjan Vermeij-Dogger

Ik ben Marjan Vermeij-Dogger. Sinds 2006 werk ik met veel plezier als diëtist bij Amstelring. Ik houd spreekuur en doe huisbezoeken in Zwanenburg. Daarnaast werk ik intramuraal in woonzorgcentrum Groenelaan in Amstelveen. Het leukste aan het werk als diëtist vind ik het  samen met de cliënt vinden van passende oplossingen voor voedingsproblemen,, waardoor een cliënt zich beter gaat voelen. Omdat elke cliënt anders is en een ander eet- en leefpatroon heeft, is dit elke keer weer een uitdaging. Mijn specialismen zijn diabetes, ondervoeding (inclusief sondevoeding) en oncologie.

 

 

Tessa van Hooff

Mijn naam is Tessa van Hooff. Ik heb mijn opleiding tot diëtist gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds 2018 ben ik werkzaam bij Amstelring en heb ik verschillende scholingen gevolgd om mij verder te ontwikkelen. Mijn specialisaties zijn diabetes, overgewicht en ondergewicht. Het leuke aan dit werk vind ik de diversiteit en het persoonlijke contact. Ik werk op de locaties: Diemen Centrum (de Brede Hoed), GZC Diemen Noord, GZC Lucas Bols (Nieuw-Vennep), GZC Drie Meren (Hoofddorp) en aan de Hugo de Vriesstraat in Aalsmeer.

 

 

Brigitte Meijnaar

Ik ben Brigitte Meijnaar en ben inmiddels 12 jaar werkzaam bij Amstelring. Ik heb ervaring met diverse ziektebeelden waaronder overgewicht, ondergewicht/ondervoeding voeding, kwetsbare ouderen, chronische aandoeningen waaronder diabetes, hart en vaatziekten, longaandoeningen, darmproblematiek. Tevens heb ik affiniteit met eetgewoontes van diverse culturen en de ouderenzorg. Ik houd spreekuur in het Medisch Centrum Lucas Bols in Nieuw Vennep en Gezondheidscentrum Drie Meren in Hoofddorp.

 

 

Ireen Ammerlaan

Ik ben Ireen Ammerlaan en moeder van twee zoons. Ik ben in 2008 afgestudeerd als diëtiste en heb zowel intra als extramurale werkervaring opgedaan bij verschillende organisaties en praktijken voor ik bij Amstelring ben begonnen. Hierdoor ben ik allround diëtiste geworden, de hulpvraag van cliënten is immers nooit hetzelfde. Het leukste aan mijn vak vind ik de diversiteit en om clienten niet alleen aan te leren wat gezonde voeding kan zijn, maar ook om een verandering in het denken over gezonde voeding te bereiken. Juist die gedragsverandering geeft blijvend effect. Ik werk op drie locaties in Amstelveen: Randwijck, Bovenkerk-Westwijk en de Laan.