Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Diëtisten: wie is wie?

Wij stellen ons graag aan u voor! Wilt u een afspraak maken? Bel het Centraal Behandel Secretariaat van Amstelring: 088 - 9720234 (maandag t/m vrijdag 09.00 - 16.30 uur) of mail naar cbs@amstelring.nl.

Jolanda Brandse

Ik ben Jolanda Brandse. Sinds 1989 ben ik werkzaam bij Amstelring in de eerste lijn. Momenteel houd ik spreekuur in Nieuw Vennep, Amstelveen en Ouderkerk. Als diëtist werk ik allround en zie ik mensen met diverse diagnoses op mijn spreekuur. Ik heb affiniteit met voeding voor zuigelingen, peuters en oudere kinderen en voeding voor vrouwen met zwangerschapsdiabetes. Wat ik belangrijk vind is dat patiënten zich gehoord voelen en dat de voorgestelde wijzigingen in de voeding samen tot stand komen. 

Afspraak maken

  • Bel 088- 9720234 (maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur)
  • Mail ons centraal behandelsecretariaat: cbs@amstelring.nl

Jeantine Diepeveen

Ik ben Jeantine Diepeveen, getrouwd en moeder van twee zoons. Ik ben in 2004 afgestudeerd als diëtist en kon direct bij Amstelring aan de slag. Ik werk op de locaties Hoofddorp Floriande, Overbos en Toolenburg. De diversiteit in mensen en diagnoses maakt dat in de eerste lijn nooit een dag hetzelfde is.

Mijn specialisaties zijn bariatrische chirurgie, ondergewicht, overgewicht en diabetes.

Marjan Vermeij-Dogger

Ik ben Marjan Vermeij - Dogger. Sinds 2006 werk ik met veel plezier als diëtist bij Amstelring. Ik houd spreekuur en doe huisbezoeken in Zwanenburg. Daarnaast werk ik intramuraal in woonzorgcentrum Groenelaan in Amstelveen. Het leukste aan het werk als diëtist vind ik het samen met de cliënt vinden van passende oplossingen voor voedingsproblemen, waardoor een cliënt zich beter gaat voelen. Omdat elke cliënt anders is en een ander eet- en leefpatroon heeft, is dit elke keer weer een uitdaging.

Mijn specialismen zijn diabetes, ondervoeding (inclusief sondevoeding) en oncologie.

Brigitte Meijnaar

Ik ben Brigitte Meijnaar en ben inmiddels 12 jaar werkzaam bij Amstelring. Ik heb ervaring met diverse ziektebeelden waaronder overgewicht, ondergewicht/ondervoeding voeding, kwetsbare ouderen, chronische aandoeningen waaronder diabetes, hart en vaatziekten, longaandoeningen, darmproblematiek. Tevens heb ik affiniteit met eetgewoontes van diverse culturen en de ouderenzorg. Ik houd spreekuur in het Medisch Centrum Lucas Bols in Nieuw Vennep en Gezondheidscentrum Drie Meren in Hoofddorp. 

Floor de Bruijn

Mijn naam is Floor de Bruijn en ik behandel cliënten met o.a. ondervoeding, COPD, overgewicht, dementie, (zwangerschaps)diabetes, verhoogd cholesterol en hypertensie. Met veel plezier draai ik spreekuren in Hoofddorp, Diemen, Amstelveen en kom ik op huisbezoek in deze omgeving. Ik neem verantwoordelijkheid en luister goed naar de behoefte van de cliënt, waarbij we samen zoeken naar oplossingen en ze begeleid naar hun doelen. Dat doe ik met passie, ik ben dankbaar dat ik dit werk mag doen.

Marit Spijker

Ik ben Marit Spijker en ben sinds 2022 werkzaam als diëtist bij Amstelring. Ondertussen werk ik sinds 2018 met veel plezier als allround diëtist en heb ik veel uiteenlopende ziektebeelden mogen behandelen, waaronder (zwangerschaps)diabetes, COPD, darmklachten, ondervoeding, hypertensie, hypercholesterolemie en uiteraard overgewicht. Ik werk met passie samen aan uw gezondheid. Ik kijk juist naar de mogelijkheden in plaats van wat men allemaal niet meer zou mogen. Daarnaast vind ik het belangrijk om zorg op maat te bieden. Ieder mens is immers uniek met zijn/haar eigen gewoontes. Ik doe huisbezoeken en houd spreekuur in: Diemen, Betondorp en Hoofddorp.