ZorgHerberg Oostpoort palliatieve zorg

Man helpt in hospice van ZorgHerberg in Amsterdam
  • Persoonlijke hospicezorg
  • Liefdevolle begeleiding
  • Een betekenisvol einde
Wie ongeneeslijk ziek is en de laatste fase van het leven ingaat, kan niet altijd thuis blijven. Misschien is uw huis ongeschikt of is er onvoldoende zorg en hulp in de buurt. U vindt dan een fijne, hartelijke en liefdevolle omgeving in de ZorgHerberg Oostpoort. Een fantastisch team mensen vangt u op met goede zorg en begeleiding in een zeer comfortabel huis.

Hospicezorg in de ZorgHerberg Oostpoort

Thuis blijven wonen als er sprake is van een ongeneeslijke ziekte, is niet voor iedereen mogelijk. Wie verzwakt is door bijvoorbeeld uitgezaaide kanker, kan ervoor kiezen om naar een hospice te gaan. U vindt rust, goede verzorging en waardevolle aandacht in de ZorgHerberg Oostpoort. Deze palliatieve zorg of hospicezorg is er voor mensen die zich in de laatste fase van hun leven bevinden.

‘Nu kan ik niet veel meer, maar ik zit vol mooie herinneringen.’
De heer Zwiers

Adres
Polderweg 452
1093 KP Amsterdam
(020) 756 13 34

Uw eigen dierbare spullen

In de ZorgHerberg voelt u meteen de rustige sfeer. Het is er licht, ruim en huiselijk. Er zijn 6 ruime appartementen van elk 60 vierkante meter. Uw appartement bestaat uit een huiskamer, aparte slaapkamer, badkamer en keuken. We nodigen u van harte uit om uw eigen dierbare spullen van huis mee te nemen. De gemeenschappelijke woonkamer is een plek van samenkomst. Voor een praatje, mensen om u heen of ontvangst van bezoek.

Een zo harmonieus mogelijk levenseinde

Er staat in het Hospice van de ZorgHerberg een zeer zorgzaam team medewerkers voor u klaar. Een zo harmonieus mogelijk levenseinde. Dat is waar de hospicezorg in ZorgHerberg Oostpoort voor staat. Wij begeleiden en verzorgen u en creëren een prettige sfeer. Gesprekken gaan over uw leven, gedachten en gevoelens. Uw familie, vrienden, kennissen, ze zijn allemaal welkom als u dat wilt.

Comfort

U kunt rekenen op uitstekende zorg en behandeling dat gericht is op comfort. We doen ons best om tegemoet te komen aan uw wensen en behoeften. Ons team bestaat uit verpleegkundigen en verzorgenden, een hospice-arts en vrijwilligers. We zijn allemaal gespecialiseerd en geschoold in palliatieve zorg.

Beschikbaarheid

Voor verblijf in de ZorgHerberg kan een wachttijd zijn. Bekijk het overzicht met de wachttijden. Wilt u snel meer informatie over palliatieve zorg in de ZorgHerberg Oostpoort? Bel: (06) 83 05 88 34 of (020) 756 13 34.

Indicatie en kosten

Uw huisarts of medisch specialist (via de transferverpleegkundige) kan u verwijzen naar Eerste Lijns Verblijf Palliatief (ELV Palliatief). U betaalt geen eigen bijdrage. ELV wordt door uw zorgverzekering vergoed en dit betekent dat uw eigen risico wordt aangesproken. Snel contact en meer weten over ELV Palliatief in de ZorgHerberg Oostpoort? Bel: (06) 83 05 88 34 of (020) 756 13 34.

Rondleiding en aanmelden

Wilt u meer weten over de ZorgHerberg Oostpoort? Bel: (06) 83 05 88 34 of (020) 756 13 34. Of stuur een mail.