Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Werken bij Leo Polak

Teamwork medewerkers zorg in halve cirkel
  • Mooie, moderne locatie
  • Oog voor elkaar
  • Ruimte om te leren
Aan de groene rand van Amsterdam-Osdorp vind je het moderne verpleeg- en revalidatiehuis Leo Polak. Bij binnenkomst valt de bijzonder positieve sfeer op. Iedereen heeft oog voor elkaar. Je voelt je dan ook direct welkom. Vind je het leuk om aan de slag te gaan met nieuwe zorgtechnologie? Wil je blijven leren? Dan zit je bij ons goed! In het Leo Polak werken ruim 200 collega's. Er zijn 13 zorgteams.

Wil jij werken in een leuk huis waar je gezien wordt? Bekijk alle vacatures van Leo Polak!

Leren van elkaar

Net als in andere locaties vind je in het Leo Polak mensen met rijke levensverhalen. De variatie aan mensen is groot. Het Leo Polak heeft het allemaal: woonzorgappartementen, groepswoningen voor mensen met dementie, een CVA-unit, een zorghotel en een hospice… En daardoor ontmoet je veel collega’s die een eigen expertise hebben. Op die manier leren we veel van elkaar. Dat maakt het werken in het Leo Polak nog leuker.

'Met zoveel verschillende bewoners en aandoeningen leer je hier ontzettend veel.'

 

Grote verantwoordelijkheid

Wil jij dat iemand je elke dag vertelt wat je moet doen, of pak je je eigen verantwoordelijkheid? In dat laatste geval zit je bij het Leo Polak goed. Als medewerker binnen onze zelf organiserende teams praat je mee over de zorg, het budget, de personeelswerving en de (bij)scholingen. Nieuwe ideeën of initiatieven juichen we toe. En zo gaan we ook met bewoners om. Lees hier wat wij bewoners van het Leo Polak nog meer te bieden hebben.

Een warm welkom

Bij het Leo Polak staan we voor een positieve werksfeer. Heb je een vraag? Wil je iets weten? Hoe groot ons huis ook mag zijn, je voelt je altijd gehoord, gezien en gewaardeerd. Regelmatig zien we elkaar ook buiten werktijden, tijdens de personeelsuitjes. Eens per twee jaar is er bijvoorbeeld een groot knalfeest samen met de collega’s van andere locaties.

Doe nog wat mooie inspiratie op en lees de verhalen van collega's die kozen voor werk in de ouderenzorg.

Overal dichtbij

Kom je het liefst per auto, fiets of ov? In het Leo Polak kan het allemaal. We hebben een eigen parkeerterrein en een inpandige fietsenstalling. Tram en bus stoppen dichtbij. Even pauzeren? De winkels van winkelcentrum Akerpoort en het Osdorpplein vind je in de buurt. Of haal een broodje in ons winkeltje en geniet ervan in onze mooie binnentuin. Routebeschrijving naar woonzorgcentrum Leo Polak (via Google Maps)

Verder kijken?

Bekijk hier alle vacatures voor verzorgende IG en vacatures voor verpleegkundigen en vacatures voor (para)medisch personeel bij Amstelring.

 

Kom je ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures