Werken bij Leo Polak

Teamwork medewerkers zorg in halve cirkel
  • Mooi moderne locatie
  • Oog voor elkaar
  • Ruimte om te leren
Aan de groene rand van Amsterdam-Osdorp vind je het moderne verpleeg- en revalidatiehuis Leo Polak. Direct als je binnenkomt valt de bijzonder positieve sfeer op. Iedereen heeft oog voor elkaar. Je voelt je dan ook meteen welkom. Vind je het leuk om aan de slag te gaan met de nieuwste zorgtechnologieën en om door te leren? Dan zit je bij ons goed! In Leo Polak werk je samen met ruim 200 betrokken collega's. Er zijn 13 zorgteams.

Wil jij werken in een echt leuk huis waar je gezien wordt? Bekijk onze vacatures!

Leren van elkaar

Woon-zorgappartementen, groepswoningen voor mensen met dementie, een CVA-unit, een zorghotel en een hospice… Leo Polak heeft het allemaal. Daardoor ontmoet je collega’s met allemaal hun eigen expertise. We leren op deze manier veel van elkaar. Dat maakt het werken in Leo Polak nog leuker.

'Met zoveel verschillende bewoners en aandoeningen leer je hier ontzettend veel.'

 

Grote verantwoordelijkheid

Wil jij dat iemand je elke dag vertelt wat je moet doen? Of pak je je eigen verantwoordelijkheid? In dat laatste geval zit je bij Leo Polak goed. Als medewerker binnen onze zelf organiserende teams praat je mee over de zorg, het budget, de personeelswerving en de (bij)scholingen. Nieuwe ideeën of initiatieven juichen we toe. Bijvoorbeeld als je een opleiding wilt doen.

Een warm welkom

Bij Leo Polak staan we voor een positieve werksfeer. Heb je een vraag? Wil je iets weten? Hoe groot ons huis ook mag zijn, je voelt je altijd gehoord, gezien en gewaardeerd. Regelmatig zien we elkaar ook buiten werktijden, tijdens de personeelsuitjes. Eens per twee jaar is er bijvoorbeeld een groot knalfeest samen met de collega’s van andere locaties.

Overal dichtbij

Kom je het liefst per auto, fiets of ov? In Leo Polak kan het allemaal. We hebben een eigen parkeerterrein en een inpandige fietsenberging. Tram en bus stoppen dichtbij. Even pauzeren? De winkels van winkelcentrum Akerpoort en het Osdorpplein vind je dichtbij. Of haal een broodje in ons winkeltje en geniet ervan in onze mooie binnentuin.

Routebeschrijving (via Google Maps)

Kom je ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures