Wij gebruiken cookies en scripts om onze website te verbeteren. Meer informatie over het privacy- & cookiebeleid van Amstelring

Print deze pagina

Revalidatie- en Verpleeghuis Vreugdehof
De Klencke 111, 1083 HH Amsterdam
Bereken route

Bezoek onze Facebook-pagina
Aandacht geven, betrokken zijn, dat vinden we belangrijk in revalidatie- en verpleeghuis Vreugdehof. Wie bij ons verblijft, wordt gehoord en gezien. De bewoners bepalen, samen met de familie, zoveel mogelijk hun eigen koers.

Direct naar:

Wonen | Zorg | Kosten en indicatie | Activiteiten | Contact

Verhuizen naar een verpleeghuis is nooit leuk. De meeste mensen blijven het liefst zo lang mogelijk zelfstandig wonen. Soms is een verhuizing echter onvermijdelijk. Bijvoorbeeld als er sprake is van dementie. Of als u te ziek bent om voor uzelf te kunnen zorgen. Verpleeghuis Vreugdehof in Amsterdam-Zuid is die gevallen een goede optie. Ook revalidatie is bij ons mogelijk. Meer over zorg in Vreugdehof. 

Zoveel mogelijk zoals thuis

Vreugdehof is een licht en ruim verpleeghuis. Bij ons kunt u rekenen op liefdevolle zorg. Wij behandelen u met respect en hebben waardering voor uw levensstijl en achtergrond. Wij willen dat u uw leven zoveel mogelijk kunt voortzetten zoals u dat thuis gewend was. Bewoners met dementie wonen in Vreugdehof in een huiselijke, vertrouwde omgeving in kleine groepen samen. Ook voor bewoners met somatische klachten is er op iedere afdeling veel huiselijkheid. Meer over wonen in Vreugdehof. 


Veel faciliteiten

Daarnaast kunnen wij u als groot verpleeghuis, veel faciliteiten bieden. Wij hebben een groot, gezellig restaurant waar u met andere bewoners of met uw familie een drankje en een hapje kunt nuttigen. Ook is er een bibliotheek, internetcafé en een muziekkamer. Voor bewoners met dementie is er veel loopruimte, ook op diverse binnen- en buitenterrassen. Voor de andere bewoners en hun familie is er een grote, gezellige tuin met buitenterras gelegen aan een vijver met karpers. Als de zon schijnt, zit dit terras al snel vol! Meer over facilliteiten in Vreugdehof. 


De Snoezelstraat

De Winterruimte, de Hemelruimte. Bijzonder in Vreugdehof is de zogenaamde Snoezelstraat. In deze binnenstraat met gedempt licht bevinden zich sfeervol ingerichte, sprookjesachtige ruimtes waar bewoners helemaal weg kunnen dromen. Een unieke ervaring!


De buurt in Amsterdam-Zuid

Vreugdehof ligt aan de rand van Amsterdam-Zuid, in de wijk Buitenveldert. Houdt u van de natuur en wandelen? Het Amstelpark is dichtbij. Winkelt u graag? Winkelcentrum Gelderlandplein ligt in de buurt. Ook de Vrije Universiteit en het VU medisch centrum zijn dichtbij. Bijzonder is dat er een aanzienlijke joodse gemeenschap onze deze buurt woont. Met eigen synagogen, een zorgcentrum, een hospice, scholen, winkels en andere voorzieningen.


Verder kijken?

Verpleeghuizen in Amsterdam
Groepswoningen voor ouderen met dementie
Revalidatie afdelingen
Verpleeghuizen Amstelring

De strandkamer

Een streling voor de zintuigen en weldaad voor het welbevinden.