Volkstuinen voor ouderen

Afbeelding van Volkstuinen voor ouderen
Op uw oude dag genieten van de natuur? Met planten en bloemen bezig zijn? Of even weg uit de dagelijkse drukte? Kom dan naar de volkstuinen van Amstelring. Ze bieden u alles voor een heerlijk groen dagje uit.

Volkstuinen Amstelring

De volkstuinen van Amstelring bieden voor ieder wat wils. Of u nu lekker alleen wilt genieten van rust en natuur, of gezellig met bewoners, familie of vrienden. De tuinen zijn een uitstekende plek voor verjaardagen, jubilea, vergaderingen, creatieve sessies en afdelingsuitjes. De medewerkers van Amstelring zijn er ook van harte welkom.

U kunt gebruik maken van deze 2 Amstelring tuinen:

Tuinpark Lissabon Amstelring 

Zoekt u een oase van rust in het hectische Amsterdam? Aan de Sloterweg, verscholen in het groen, ligt tuinpark Lissabon. Het is een wat kleiner volkstuincomplex met 108 tuinen, die gemiddeld 280 m2 groot zijn.

Van 1 april tot 1 oktober bent u van harte welkom in Tuinpark Lissabon. Om een heerlijke wandeling te maken over dit mooie park en de verscheidenheid aan tuinen te bewonderen. Of om lekker bezig te zijn in de tuin van Amstelring. 

De tuin van Amstelring is van alle gemakken voorzien. Het heeft een groot tuinhuis met keukenblok, stromend water en een toilet voor mindervaliden. Zowel de tuin als het tuinhuisje zijn volledig rolstoeltoegankelijk.

Het reserveren van de Amstelring-volkstuin in Tuinpark Lissabon is eenvoudig. Bel met Yvonne Scholtz via (020) 449 71 51 of met De Drie Hoven via (020) 449 72 72. Mailen kan ook.

Adres
Tuinpark Lissabon (Slotervaart)

Sloterweg 865

1066 CB Amsterdam

Tuin 56, hoek Ransuilpad/Vinkenlaan

Tuinpark De Bongerd Amstelring

De Bongerd ligt aan het Kadoelenpad 21 en is een belangrijk deel van de groene hoofdstructuur van Amsterdam Noord. In totaal zijn er 137 volkstuinen en 49 nutstuinen. Naast rust en natuur biedt De Bongerd ook gezelligheid en activiteiten in het clubhuis met terras. En krijgt u bezoek van uw (klein)kinderen? Dan is er speciaal voor hen een fijne open speelruimte.

Van 1 april tot 1 oktober bent u van zonsopgang tot zonsondergang welkom in Tuinpark De Bongerd. Om te genieten van natuur en gezelligheid. Of te ontspannen in de tuin van Amstelring.

De tuin van Amstelring is van alle gemakken voorzien. Het heeft een groot tuinhuis met keukenblok, stromend water en een toilet voor mindervaliden. Zowel de tuin als het tuinhuisje zijn volledig rolstoeltoegankelijk.

Het reserveren van de Amstelring-volkstuin in De Bongerd is eenvoudig. Bel met het Het Schouw via (020) 756 40 00 of stuur een mail.

Adres
Tuinpark De Bongerd (Noord)

Kadoelenpad 21

1035 NW Amsterdam

Tuinen 37 en 39, EsdoornlaanVrijwilligers volkstuinen Amstelring gezocht! 

Wilt u meehelpen de tuinen te onderhouden? Er is een enthousiaste groep mensen die op vrijwillige basis de tuinen onderhoudt. Nieuwe tuinliefhebbers zijn altijd bijzonder welkom. Ook zoeken we gastvrouwen of -heren die gasten in de volkstuin willen begeleiden. Vrijwilligerswerk in Tuinpark Lissabon? Meld u dan aan bij vrijwilligerscoördinator Yvonne Scholtz: (020) 449 71 51 of (020) 449 72 72. Of stuur een mail.

Vrijwilligerswerk in De Bongerd? Meld u dan aan bij vrijwilligerscoördinator Dieneke de Ruijter: (020) 756 40 00 of (020) 449 71 81. Of stuur een mail.

 

Dit artikel komt uit onze maandelijkse nieuwsbrief. Ook de nieuwsbrief ontvangen? Meld u aan.