Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Volkstuin voor ouderen

In veld vol klaprozen plukken jonge en oudere vrouw enkele klaprozen
Op uw oude dag genieten van de natuur? Met planten en bloemen bezig zijn? Of even weg uit de dagelijkse drukte? Kom dan naar de volkstuin van Amstelring. Daar vindt u alles voor een heerlijk groen dagje uit.

Volkstuin Amstelring

De rolstoeltoegankelijke volkstuin van Amstelring biedt ieder wat wils. U kunt lekker genieten van de rust en natuur, van bloemen, planten, fruitbomen, bloeiende struiken en vlinders. Kijk rond en laat alle kleuren, geuren en het getjilp van vogels op u inwerken. 
In onze volkstuin kunt u ook gezellig samenzijn. Bijvoorbeeld met collega's, mede-bewoners, familie of vrienden. De tuin is een uitstekende plek voor verjaardagen, jubilea, een vergadering, creatieve sessie en afdelingsuitjs. Zowel bewoners, familie en medewerkers van Amstelring zijn van harte welkom.

Tuinpark De Bongerd Amstelring

Volkstuinenpark De Bongerd ligt in Amsterdam-Noord, aan Kadoelenpad 21. Het park heeft 137 volkstuinen en 49 nutstuinen. Naast rust en natuur biedt De Bongerd  gezelligheid en activiteiten in het clubhuis met terras. Voor uw (klein)kinderen is er genoeg te doen: er is een fijne open speelruimte.

Van 1 april tot 1 oktober bent u van zonsopgang tot zonsondergang welkom in Tuinpark De Bongerd. Om te genieten van natuur en te ontspannen in de tuin van Amstelring.

Het rode tuinhuis van Amstelring is van alle gemakken voorzien. Er is een groot keukenblok, stromend water en een toilet voor mindervaliden. Er zijn meubels voor binnen en buiten. En klein tuingereedschap. Zowel de tuin als het tuinhuisje zijn volledig rolstoeltoegankelijk!

Het reserveren van de Amstelring-volkstuin in De Bongerd is eenvoudig. Bel met onze locatie Het Schouw via (020) 756 40 00 of stuur een mail.

Adres
Tuinpark De Bongerd (Noord)
Kadoelenpad 21
1035 NW Amsterdam

De volkstuin van Amstelring bevindt zich op 37 en 39 (Esdoornlaan)

Vrijwilligers volkstuin Amstelring gezocht! 

Wilt u meehelpen de tuin te onderhouden? Er is een enthousiaste groep mensen die op vrijwillige basis de tuin onderhoudt. Nieuwe tuinliefhebbers zijn altijd bijzonder welkom. Ook zoeken we gastvrouwen of -heren die gasten in de volkstuin willen begeleiden. Lees het interview met Marga Bögels, enthousiast (mede)oprichter en vrijwilliger in volkstuin De Bongerd (Amsterdam-Noord).

Vrijwilligerswerk in De Bongerd?
Meld u aan bij vrijwilligerscoördinator Dieneke de Ruijter: (020) 756 40 00. Of stuur een mail.