Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Kijk hier voor de laatste informatie over het coronavirus.

Volkstuin voor ouderen

In veld vol klaprozen plukken jonge en oudere vrouw enkele klaprozen
Op uw oude dag genieten van de natuur? Met planten en bloemen bezig zijn? Of even weg uit de dagelijkse drukte? Kom dan naar de volkstuin van Amstelring. Deze biedt u alles voor een heerlijk groen dagje uit.

Volkstuin Amstelring

De volkstuin van Amstelring biedt voor ieder wat wils. Of u nu lekker alleen wilt genieten van rust en natuur, of gezellig met bewoners, familie of vrienden. De tuin is een uitstekende plek voor verjaardagen, jubilea, vergaderingen, creatieve sessies en afdelingsuitjes. De medewerkers van Amstelring zijn er ook van harte welkom. U kunt gebruik maken van onderstaande Amstelring tuin.

Tuinpark De Bongerd Amstelring

De Bongerd ligt aan het Kadoelenpad 21 en is een belangrijk deel van de groene hoofdstructuur van Amsterdam Noord. In totaal zijn er 137 volkstuinen en 49 nutstuinen. Naast rust en natuur biedt De Bongerd ook gezelligheid en activiteiten in het clubhuis met terras. En krijgt u bezoek van uw (klein)kinderen? Dan is er speciaal voor hen een fijne open speelruimte.

Van 1 april tot 1 oktober bent u van zonsopgang tot zonsondergang welkom in Tuinpark De Bongerd. Om te genieten van natuur en gezelligheid. Of te ontspannen in de tuin van Amstelring.

De tuin van Amstelring is van alle gemakken voorzien. Het heeft een groot tuinhuis met keukenblok, stromend water en een toilet voor mindervaliden. Zowel de tuin als het tuinhuisje zijn volledig rolstoeltoegankelijk.

Het reserveren van de Amstelring-volkstuin in De Bongerd is eenvoudig. Bel met het Het Schouw via (020) 756 40 00 of stuur een mail.

Adres
Tuinpark De Bongerd (Noord)

Kadoelenpad 21

1035 NW Amsterdam

Tuinen 37 en 39, EsdoornlaanVrijwilligers volkstuin Amstelring gezocht! 

Wilt u meehelpen de tuin te onderhouden? Er is een enthousiaste groep mensen die op vrijwillige basis de tuin onderhoudt. Nieuwe tuinliefhebbers zijn altijd bijzonder welkom. Ook zoeken we gastvrouwen of -heren die gasten in de volkstuin willen begeleiden. Vrijwilligerswerk in De Bongerd? Meld u dan aan bij vrijwilligerscoördinator Dieneke de Ruijter: (020) 756 40 00. Of stuur een mail.

 

Dit artikel komt uit onze maandelijkse nieuwsbrief. Ook de nieuwsbrief ontvangen? Meld u aan.