Verpleeghuis De Drie Hoven

Afbeelding van Verpleeghuis De Drie Hoven
  • Veel activiteiten
  • Vriendelijk en zorgzaam
  • Levendige omgeving
Houdt u van knus wonen, gezelligheid en veel aanspraak? Kom dan naar De Drie Hoven, waar u zichzelf kunt zijn en hartelijke mensen ontmoet. Bij dementie of een chronische ziekte is er in De Drie Hoven uitstekende zorg in een overzichtelijk huis. En, we hebben een groot aanbod van activiteiten.

Snel meer weten? Bel een Zorgexpert: 088 - 97 20 200

Verpleeghuis De Drie Hoven in Amsterdam Nieuw-West

Lees meer en klik door naar zorg en wonen in De Drie Hoven:

Prettig wonen een groene en levendige wijk

De Drie Hoven ligt samen met 3 andere gebouwen in ‘De Bouwmeester’. Dat is een beschutte omgeving met een gezamenlijke grote en besloten binnentuin die zorgt voor een oase van rust.

Zelf uw dag invullen

Knusse appartementen en gezellige ontmoetingsplekken, De Drie Hoven is levendig en huiselijk. Een muzikaal optreden in het restaurant, creatieve activiteiten en gymnastiek, er is altijd wel wat te doen. Privacy en rust vindt u in uw eigen appartement. Kies zelf hoe u uw dag wilt invullen.

‘Mijn vrouw woont hier nu 5 maanden. Toen we De Drie Hoven binnenkwamen voelde het meteen goed. Iedereen kent elkaar, het voelt als familie.‘

Echtgenoot van bewoonster De Drie Hoven

Adres
Louis Bouwmeesterstraat 377
1065 NS Amsterdam
(020) 449 72 72
Routebeschrijving

Even naar buiten

Houdt u ook zo van de buitenlucht? Aan de voorkant van De Drie Hoven ligt een terras. Bij mooi weer kunt u er heerlijk van de zon genieten. Aan de andere kant van het gebouw hebben we een grote visvijver met karpers, voor de visliefhebbers. Daar is ook de gezamenlijke binnentuin, met wandelpaden. En in huis ligt op de derde en vierde etage een overdekt terras.

Elkaar leren kennen

U bepaalt zoveel mogelijk zelf hoe u uw dag indeelt en wat u wilt doen. We horen graag uw wensen en willen u echt leren kennen. U kunt rekenen op onze aanwezigheid, dag en nacht. We werken met vaste teams, zodat u steeds vertrouwde gezichten ziet.

Veel aanbod in activiteiten

Yoga, sport en spel, zingen, spelletjes, wat vindt u leuk om te doen? Het aanbod aan activiteiten in De Drie Hoven is groot. Ook de Beautysalon is er een paar keer per week. Nagels lakken, scheren, een lekker geurtje op, als bewoner wordt u even vertroeteld.

Winkelcentrum Sierplein dichtbij

Houdt u ervan om naar buiten te gaan? Stadspark Osdorp en de Sloterplas liggen dichtbij. Ook winkels zijn in de buurt. Op steenworp afstand ligt het Sierplein. Daar is elke woensdag een levendige markt, die in 2015 uitgeroepen werd tot leukste markt van Nederland.

Over de toekomst van De Drie Hoven

Op 31 juli 2017 en op 11 oktober 2017 vonden bijeenkomsten plaats over de toekomst van verpleeghuis De Drie Hoven. Van die bijeenkomsten zijn nieuwsbrieven gemaakt, lees hier verder.

Beschikbaarheid

Voor wonen in De Drie Hoven kan een wachttijd zijn. Bekijk het overzicht met de wachttijden.

Wilt u snel meer informatie over De Drie Hoven? Bel dan een Zorgexpert: 088 - 97 20 200.

Indicatie en kosten

U kunt in De Drie Hoven wonen met:

  • een zorgprofiel 4 of 6, op somatische grondslag
  • een zorgprofiel 4 of 5 zonder BOPZ (bij dementie)
  • bij tijdelijk verblijf: ELV hoog

Bij het aanvragen van een indicatie zijn we u graag van dienst. Heeft u een ander zorgprofiel? Check welke locatie het beste bij uw zorgprofiel past: Zorgprofiel per locatie.

Voor wonen in een verpleeghuis of groepswoning berekent en int het Centraal Administratiekantoor (CAK) uw eigen bijdrage. Lees meer over Kosten Verpleeghuis.

Rondleiding en aanmelden

Wilt u een rondleiding in De Drie Hoven? Of meer weten over de woonmogelijkheden? Onze Zorgexperts helpen u graag, ook bij het regelen van een zorgindicatie. Bel: 088 - 97 20 200. Of stuur een mail.

Rondleiding aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!