Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Seniorenwoning Slufter

Genieten van oud worden in Amsterdam-Noord? Dan is seniorenwoning Slufter wat u zoekt. Samen met het aan de overkant gelegen Huis van de Buurt Het Schouw biedt het alle comfort voor een gezellige oude dag.

Slufter en Buurthuis Het Schouw

Naast de seniorenwoningen Slufter ligt Huis van de Buurt Het Schouw. Het is dé plek waar oudere bewoners uit de buurt dagelijks bij elkaar komen voor gezellige activiteiten, hobby’s en beweging. Of voor het warme restaurant, waar iedereen kan aanschuiven. Ook is er een kapsalon, pedicure, internetcafé en bibliotheek.

Ligging en faciliteiten

De seniorenwoningen Slufter zijn in 1983 gebouwd in het hart van Amsterdam-Noord. De appartementen liggen in het groen met winkelcentrum Boven ’t IJ op loopafstand. De bereikbaarheid is uitstekend. Om de hoek is het nieuwe metrostation van de Noord-Zuidlijn. En de autoverbinding naar de ringweg A10 is een kwestie van een paar minuten. De appartementen zijn goed geïsoleerd en van alle gemakken voorzien. Ook aansluiting op een alarmeringssysteem is mogelijk.

Voorzieningen en zorg aan huis 

  • Het Huis van de Buurt Het Schouw is een fijne ontmoetingsplek voor senioren uit de buurt. In het drukbezochte restaurant kan ’s middags of  ’s avonds worden aangeschoven voor een maaltijd. U kunt er tussendoor ook terecht voor een kopje koffie. Er zijn dagelijks leuke activiteiten, hobby-bijeenkomsten en beweging. In het gebouw is ook een kapsalon, pedicure, internetcafé en bibliotheek aanwezig. Voor sommige diensten betaalt u een kleine bijdrage.
  • Wilt u ondersteuning of dagstructuur? Dan bent u welkom bij de Dagbesteding Het Schouw.
  • Mensen die thuis wonen, en wat vergeetachtig zijn of beginnend dement, kunnen terecht bij het Odensehuis Het Schouw.
  • Heeft u in Amsterdam Noord thuiszorg nodig? Dan biedt Amstelring u thuiszorg (ook wel wijkzorg of wijkverpleging genoemd).

Informatie en aanmelden

Kijk op www.woningnet.nl voor meer informatie over seniorenwoningen Slufter.

Of bekijk alle seniorenwoningen in Amsterdam nabij Amstelring.

Adres

Slufter 75
1025 VW Amsterdam
Bereken route