Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Seniorenwoning Loenermark

Bent u op zoek naar een seniorenwoning in het hart van Amsterdam-Noord? Dan is de seniorenflat Loenermark wellicht wat voor u. Samen met het vlakbij gelegen Huis van de Buurt Het Schouw biedt het alle comfort voor een fijne oude dag.

De seniorenflat Loenermark

De in 1975 gebouwde seniorenappartementen Loenermark liggen in het centrum van Amsterdam-Noord. Vlakbij de nieuwe Noord-Zuidlijn. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer en de auto is dan ook uitstekend. Recreëren in het groen kan op loopafstand in een van de parken. Of in de groengebieden die zo kenmerkend zijn voor Amsterdam-Noord. De appartementen zijn goed geïsoleerd en van alle gemakken voorzien. Ook de aansluiting op een alarmeringssysteem is mogelijk.

Voorzieningen en zorg aan huis 

  • Op loopafstand van Loenermark ligt woonzorgcentrum Het Schouw. Het Huis van de Buurt Het Schouw is een fijne ontmoetingsplek voor senioren uit de buurt. In het drukbezochte restaurant kan ’s middags of  ’s avonds worden aangeschoven voor een maaltijd. Of u kunt er tussendoor terecht voor een kopje koffie. Er zijn dagelijks leuke activiteiten, hobby-bijeenkomsten en beweging. In het gebouw is ook een kapsalon, pedicure, internetcafé en bibliotheek aanwezig. Voor sommige diensten betaalt u een kleine bijdrage.
  • Wilt u ondersteuning of dagstructuur? Dan bent u welkom bij de Dagbesteding Het Schouw.
  • Mensen die thuis wonen, en wat vergeetachtig zijn of beginnend dement, kunnen terecht bij het Odensehuis Het Schouw.
  • Heeft u in Amsterdam Noord thuiszorg nodig? Dan biedt Amstelring u thuiszorg (ook wel wijkzorg of wijkverpleging genoemd).

Informatie en aanmelden

Kijk op www.woningnet.nl voor meer informatie over seniorenwoningen Loenermark.

Bekijk alle seniorenwoningen in Amsterdam nabij Amstelring.

Adres

Loenermark 167
1025 SP Amsterdam
Bereken route