Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Seniorenwoning Koornhorst

Zelfstandig oud worden in één van de gezelligste seniorenwoningen van Amsterdam-Zuidoost? Dan is de Koornhorst wat voor u.

Seniorenwoningen Koornhorst in Amsterdam-Zuidoost

De 365 seniorenwoningen van Koornhorst liggen op loopafstand van het mooie Gaasperpark. De ruime appartementen zijn gemiddeld 52 vierkante meter groot en hebben afhankelijk van de ligging een terras of balkon. Door de indeling en twee kamers zijn ze geschikt om alleen of met z’n tweeën te wonen. De toegankelijkheid van het gebouw is uitstekend. Ook voor mensen die minder ter been zijn.

Omgeving 

De Koornhorst is goed bereikbaar met het openbaar vervoer of de auto. De bus stopt voor de deur en brengt u snel naar het station of de binnenstad van Amsterdam. Parkeren op het eigen terrein is gratis. Winkelcentrum De Kameleon ligt op slechts 5 minuten lopen. Daar zijn mooie supermarkten, winkelketens en verswinkels met een uitgebreid assortiment.

Voorzieningen en zorg aan huis

Vanwege de actieve bewoners is er in de Koornhorst altijd wat te doen. Denk aan gezellige activiteiten, beweging of hobby’s, zoals de computerclub, die ook de informatieve Koornhorst website beheert. De recreatieruimte met bar is het levendige hart van het gebouw. En bij mooi weer is het heerlijk ontspannen op het buitenterras of in de eigen tuin. Het complex biedt verder vele extra’s, zoals een wasserette, kapsalon, kleine supermarkt en ATA alarmering. 

Wilt u ondersteuning of dagstructuur? Dan bent u welkom bij de dagbesteding De Venser van het nabij gelegen ouderencentrum De Venser

Heeft u in de Koornhorst zorg nodig? Dan biedt Amstelring u thuiszorg (ook wel wijkzorg of wijkverpleging genoemd). Neem hiervoor contact op met Wijkteam Amsterdam Zuidoost -Bijlmer-Oost.

Informatie en aanmelden 

Aanmelden voor een seniorenwoning in Koornkorst kan via Woningnet. Kijk voor meer informatie ook op www.woningnet.nl

Vragen over wonen in Koornhorst? Neem contact op met woonservicenummer van Rochdale via 020 - 215 00 00, bereikbaar op ma t/m vr van 9.00 - 17.00 uur.

Bekijk alle seniorenwoningen in Amsterdam nabij Amstelring

Adres:

Koornhorst 32
1104 JA Amsterdam Zuidoost
Bereken route