Seniorenwoning Koornhorst

Zelfstandig oud worden in één van de gezelligste seniorenwoningen van Amsterdam-Zuidoost? Dan is de Koornhorst wat voor u. De leuke activiteiten en begeleiding van Amstelring zorgen voor een fijne oude dag.

Seniorenwoningen Koornhorst in Amsterdam-Zuidoost

De 365 seniorenwoningen van Koornhorst liggen op loopafstand van het mooie Gaasperpark. De ruime appartementen zijn gemiddeld 52 vierkante meter groot en hebben afhankelijk van de ligging een terras of balkon. Door de indeling en twee kamers zijn ze geschikt om alleen of met z’n tweeën te wonen. De toegankelijkheid van het gebouw is uitstekend. Ook voor mensen die minder ter been zijn.

Omgeving 

De Koornhorst is goed bereikbaar met het openbaar vervoer of de auto. De bus stopt voor de deur en brengt u snel naar het station of de binnenstad van Amsterdam. Parkeren op het eigen terrein is gratis. Winkelcentrum De Kameleon ligt op slechts 5 minuten lopen. Daar zijn mooie supermarkten, winkelketens en verswinkels met een uitgebreid assortiment.

Voorzieningen en zorg aan huis

Vanwege de actieve bewoners is er in de Koornhorst altijd wat te doen. Denk aan gezellige activiteiten, beweging of hobby’s, zoals de computerclub, die ook de informatieve Koornhorst website beheert. De recreatieruimte met bar is het levendige hart van het gebouw. En bij mooi weer is het heerlijk ontspannen op het buitenterras of in de eigen tuin. Het complex biedt verder vele extra’s, zoals een wasserette, kapsalon, kleine supermarkt en ATA alarmering. Voor sommige diensten betaalt u een kleine bijdrage.

De servicekosten zijn inclusief de ondersteuning van de Amstelring woonbegeleiders. Indien gewenst helpen ze u bij uw dagelijkse bezigheden. Ze houden elke dag spreekuur.

Wilt u ondersteuning of dagstructuur? Dan bent u welkom bij de dagbesteding De Venser van het nabij gelegen ouderencentrum De Venser. Voor fysiotherapie kunt u terecht in de eigen praktijk van de Koornhorst.

Heeft u in de Koornhorst zorg nodig? Dan biedt Amstelring u thuiszorg (ook wel wijkzorg of wijkverpleging genoemd).

Informatie en aanmelden 

Aanmelden voor een seniorenwoning in Koornkorst kan aan de balie of bij de woonbegeleiders. Kijk voor meer informatie ook op www.woningnet.nl.

Bekijk alle seniorenwoningen in Amsterdam nabij Amstelring

Adres:

Koornhorst 32
1104 JA Amsterdam Zuidoost
Bereken route