Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Meer informatie over ZorgHerberg Oostpoort

Bezoektijden

Familieleden, vrienden en kennissen zijn elke dag van harte welkom. Er zijn geen speciale bezoektijden.

Goed bereikbaar met openbaar vervoer

ZorgHerberg Oostpoort is met openbaar vervoer (OV) goed bereikbaar. Tram 19 stopt op de Linnaeusstraat en station Amsterdam Muiderpoort ligt op loopafstand. De A10, met aansluiting op de A1, A2, A4, A5 en A8, is dichtbij.

Plan uw OV-rit naar ZorgHerberg Oostpoort

Parkeren in omgeving

U kunt parkeren in de directe omgeving van ZorgHerberg Oostport. Hier geldt betaald parkeren. Op zondagen en feestdagen is het parkeren gratis.

Plan uw route naar ZorgHerberg Oostpoort

Voorzieningen

Alle voorzieningen zijn dichtbij huis. Winkelcentrum Oostpoort ligt om de hoek en aan het begin van de Polderweg ligt de Linaeusstraat. Er is een keur aan winkels, supermarkten, cafeetjes en restaurants. Even verderop vindt u het Oosterpark.

Vrijwilligers en stagiairs

Onze vrijwilligers en stagiairs zijn goud waard. Vrijwilligers zijn in het bezit van een VOG (verklaring omtrent goed gedrag). Elke vrijwilliger vervult een belangrijke taak, zoals met u een wandeling maken, een lekker tussendoortje klaarmaken in de keuken, een gezelschapsspel doen, etc.

Meehelpen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Lokale cliëntenraad

De Cliëntenraad van verpleeghuis Willem Drees-Oostpoort vertegenwoordigt de cliënten van de ZorgHerberg Oostpoort en Willem Drees-Oostpoort. De cliëntenraad volgt het beleid van het locatiemanagement en geeft gevraagd en ongevraagd advies. De kwaliteit van de leefomstandigheden staat daarbij voorop. Iedere lokale cliëntenraad is vertegenwoordigd in de Centrale Cliëntenraad van Amstelring.

U kunt zelf deelnemen aan de cliëntenraad. Een cliëntenraad bestaat uit cliënten, familieleden, zaakwaarnemers, contactpersonen of personen die door een cliënt zijn gemachtigd.

Wilt u deelnemen aan de cliëntenraad? Neem contact op met de cliëntenraad of vraag ernaar bij de receptie of de locatiemanager

Lees meer over de cliëntenraden van Amstelring.

Lees ook: