Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Kijk hier voor de laatste informatie over het coronavirus.

Zonder ingrijpende verbouwing en in 1 keer goed!

Een veilige inloopdouche met een lage instap, gemakkelijk te onderhouden waterdichte wanden en veiligheidsglas. Allemaal in 1 dag geregeld. Dát is wat u van uw badkamerverbouwing door Molenaar Badkamers kunt verwachten. En geen financiële verrassingen achteraf!

Wist u dat jaarlijks meer dan 4.000 mensen in het ziekenhuis belanden door een val in hun onveilige badkamer?

De badkamer is een van de onveilige ruimtes in huis waar veel senioren ongelukkig vallen met vervelende en soms ernstige breuken tot gevolg. Een hoge in- of opstap, gladde vloeren en geen houvast zorgen voor onnodige risico’s en onnodig leed. 

In 1 dag

"Wij kunnen binnen 1 dag een badkamer metamorfose realiseren door wandpanelen en vloer over de bestaande muren en vloer aan te brengen”, aldus Bauke Foolen, marketeer bij Molenaar. “Hiermee voorkomen wij zo veel mogelijk hak- en breekwerk. De materialen die wij uit de badkamer verwijderen, voeren wij zelf af. Wij leveren de badkamer opgeruimd, schoon en weer netjes op. U treft hoe dan ook geen rommel aan. Als de kit is  uitgehard, kunt u ’s avonds of de volgende ochtend alweer een verfrissende douche nemen.”

Voorbereiding

“Zodra wij een aanvraag ontvangen, proberen wij telefonisch een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van de wensen van de klant. Vervolgens komt onze adviseur vrijblijvend bij u thuis om de situatie van de bestaande  badkamer in kaart te brengen en uw wensen goed af te stemmen. Wij nemen alle tijd voor u, beantwoorden uw vragen en bieden hulp bij het enorme keuzepalet.” 

Collectie 

“Onze collectie bevat drie programma’s: Primair, Comfort en Deluxe. Alle drie de stijlen zorgen ervoor dat u comfortabel en veilig kunt douchen met voldoende bewegingsruimte, een antislip vloer, veiligheidsglas en een  zo laag mogelijke instap zodat u niet meer over de rand van het bad of de douchebak hoeft heen te stappen. De prijsverschillen tussen de drie programma’s liggen voornamelijk in materiaalkeuze en design. De meest  gekozen optie is Molenaar Comfort. De adviseur informeert u helder over wat wel en niet mogelijk is. Meestal zijn we binnen 1 dag klaar. Soms zijn we iets langer aan het werk als de klant meer wensen heeft dan alleen de
nieuwe douche. En … achteraf komt u niet voor financiële verrassingen te staan. Bij ons geldt: afspraak is afspraak.” 

Dubbele controle

“Nadat u overeenstemming heeft bereikt over uw badkameraanpassing en u akkoord bent met de offerte, komt er ook nog een technisch medewerker bij u thuis om na te gaan of wat wij u aanbieden correct is uitgewerkt en technisch haalbaar is. Liever een dubbele controle, dan eenmaal iets onjuist uitvoeren.” 

Interne opleiding 

“Al onze medewerkers krijgen een interne opleiding over de Molenaar werkwijze vanaf de start van een aanvraag tot en met de kant-en-klare oplevering van de badkamer. Wij vinden het belangrijk dat iedereen binnen  onze organisatie van onze werkwijze op de hoogte is, zodat medewerkers vragen van onze klanten zo goed mogelijk kunnen beantwoorden. Daarbij staan klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel. Hiermee onderscheiden wij ons ten opzichte van vergelijkbare bedrijven. Met onze formule en de specialisatie in veiligheid en comfort, dragen wij eraan bij dat onze klanten zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen en kunnen douchen zonder zorgen.”

Gratis veiligheidscheck

“Benieuwd hoe veilig uw badkamer is? U kunt onze adviseur een gratis veiligheidscheck laten uitvoeren, zonder verdere verplichtingen. Hierbij kijken we naar de valrisico’s in uw badkamer. De uitkomst van deze check bespreekt de adviseur direct met u zodra hij klaar is”, besluit Bauke.