Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Thuis Uit Eten

Geen zin om te koken? Trakteer jezelf op een etentje.

Thuis uit eten

Geen zin om te koken? Ondanks dat de restaurants niet open zijn, bieden veel restaurants heerlijke afhaalmenu’s en sommige bezorgen zelfs. Zo heb je in no time je favoriete gerecht op tafel.

Hieronder een suggestie uit elke gemeente in het werkgebied van Amstelring Ledenservice. Uiteraard zijn er nog heel veel meer kwalitatieve goede restaurants. De foto's van de gerechten bij de restaurants geven een indruk en zijn niet van de restaurants zelf.

Aalsmeer – Bij Jeff en Steve

istockphoto

Bij Jeff en Steve kun je iedere vrijdag, zaterdag en maandag op de dag zelf tot 15.00 uur een bestelling plaatsen: www.jeffensteve.nl/bestellen . Bij Jeff en Steve heeft een afhaal/bezorgdienst (bezorgdienst in de eigen regio). Op  de Facebookpagina vind je informatie over het menu van de dag: www.facebook.com/bijJeffenSteve

 

Amstelveen – Restaurant Colijn

Colijn á la Carte bij je thuis: Voor wie nu ook thuis van Colijn’s kwaliteit wil genieten. Bij 2 hoofdgerechten of minimale besteding van €40,- ontvang je een flesje wijn cadeau! Bezorgkosten € 6,-. Bezorging bij bestellingen boven € 40,- gratis.

 
https://restaurantcolijn.nl/nl/colijn-a-la-carte-bij-u-thuis

 

Amsterdam – Restaurant Moeders

Moeders serveert al 30 jaar de traditionele Hollandse keuken en andere internationale gerechten van moeders. In dit restaurant zijn alle moeders heldinnen. Als je daar weer kunt eten, breng een fotootje van je moeder en zij hangen haar tussen de andere kiekjes aan een van de beroemde wanden in het restaurant.

www.moeders.com/nl/menukaart

Bij Moeders kun je dagelijks van 16.00 uur – 21.00 uur terecht met een speciaal afhaal- en bezorgmenu. Bel circa een half uur van te voren, zodat de bestelling klaarstaat als je het komt ophalen. Zorg ervoor dat je contactloos kunt betalen. Via de site van Deliveroo kun je laten bezorgen.

 

Diemen – Jacob's Kitchen

Normaliter kun je bij Jacob’s Kitchen van 10.00 uur - 22.00 uur terecht voor een verlaat ontbijt, een vroege lunch, borrel of diner. Tijdens de coronacrisis stelt het restaurant je in de gelegenheid om tussen 15.00 uur - 22.00 uur je bestelling af te halen of te laten bezorgen: www.jacobskitchen.nl/bezorging

Bij een online bestelling waarbij je je gerechten zelf afhaalt, ontvang je direct 10% korting. Verder heeft Jacob’s Kitchen een fraaie spaaractie: 5 keer een bestelling is 1 keer korting van 10%. Super snel en makkelijk en ook nog eens heerlijk eten, goed verzorgd en keurig op tijd bezorgd.

 

Hoofddorp – Het Oude Dykhuys

Bij het Oude Dykhuys kun je het hele jaar door thuis genieten van een diner of lunch met de culinaire kwaliteiten zoals je in het restaurant Het Oude Dykhuys gewend bent.

De menukaart volgt de seizoenen en biedt naast het à la carte menu een wisselend 4-gangen menu, een vegetarisch menu en een 3-gangen 'Economy menu'. Voor de lunch is er een wisselend 2-gangen menu of je maakt een keus uit het à la carte menu: www.hetoudedykhuys.nl

 

Ouderkerk aan den Amstel - Loetje

Loetje heeft geen uitleg nodig. Wie kent het niet? Bij Loetje eet je de lekkerste biefstuk.  Bij de Loetje Drive In kun je nu ook de lekkerste biefstuk met witbrood voor thuis bestellen. En voor de liefhebbers is er uiteraard biefstuk Bali. Om het af te maken bestel je er overheerlijke friet en sla bij. Bij Loetje’s Drive In kun je contactloos je bestelling plaatsen, betalen met pin en contactloos je bestelling meenemen.

Kijk op www.loetje.nl/drive-in

 

Uithoorn - Sjiek aan de Amstel

Sjiek aan de Amstel heeft een gevarieerd menu dat zij kunnen bezorgen of dat je kunt afhalen: https://sjiekaandeamstel.nl

Wat denk je van een aspergepakket, een high tea of een van de heerlijke gerechten van de take away and delivery kaart?